Mstfaslhnalprsln12 Herkese merhaba anneler sizlerinde eşi pubg manyağı mı benim eşim aşırı derecede oynuyor ve bu oyunu kim çıkarttıysa Allah onu bildiği gibi yapsın
Gldne01 Mstfaslhnalprsln12 valla ben birşey desem asla duymaz ama ordan biri çıt diye ses verse cevap verir şuan bile oynuyor işe de sabah 6.30 da gidiyor onun sesinden ben uyuyamıyorum çocuklarım mışıl mışıl uyuyor ama ben de eşim yüzünden ayaktayım daha 😭
Neset Mstfaslhnalprsln12 bunun oyun çıkaranla ne ilgisi var 😂 eşiniz iradesiz 😒 benim eşimde metin2 bağımlısı 😩
Yagmur98 Benimde eşim çok oynuyor oda yetmiyor gece uyurken laptoptan pug videoları izleyerek uyuyor şuanda da aynı şekilde laptopda bizle beraber yatakta🙄 bende hep beddua ediyorum bu pugu çıkarana ama adamın ne suçu var eşlerimizin iradesine kalmış bisey
Mstfaslhnalprsln12 Yagmur98 aynı benim eşim oda oyun biter sonra video izler benim kine arkadaşı alıştırmış şarjı bitmese balkondan oturma odasına gelmeyecek
Puki Mstfaslhnalprsln12 savaş bölümü var vurulup canlanıyorsun . Salı persembe ve hafta sonu var sadece . Saatlerı sayıyorum resmen benim kocada bana söleniyor 😂😂
Mstfaslhnalprsln12 Esila_300719 aynen işten eve geliyor sahura kadar uyumayıp bu oyunu oynuyor bizde oğlumla birlikte oturuyoruz hamilelik de de oynadı 1. 5 2 senedir oynuyor bu illet oyunu
Ozteber Bı video izlemiştim oyunu ogrenicm gidip vurucam online polise teslim olucam diyodu🙈 bizdede durum aynı şuan düşman görüldü yap scoola gidelim fln baya öğrendim bende ama onla oyalaniyo diye ses etmiyorum oynasın ya amaaan
Mstfaslhnalprsln12 Ozteber birlikte hiç bir aktivite yapmıyoruz oturup konuşamıyoruz bunoyun yüzünden
Ozteber Mstfaslhnalprsln12 he anladım o zaman sinir bozucu olabiliyo tabi benim iki küçük cocugim var biri iki aylık biri 20 aylık öyle olunca gündüzde korona yüzünden evde çocuklarla ilgileniyoruz gündüz gece ikiside uyurken mesela şuan ben genelde kitap okuyorum oda oyun oynuyocyoksa bana kitap okutmuyo muhabbet edelim diye bnm işime geliyo😂
Mstfaslhnalprsln12 Ozteber benim bebeğim küçük olduğu için yapamıyorum kitap okumayı çok severim bebeğim biraz huysuz 5 6 gibi başlıyor 8.9 a kadar uyumuyor böyle olunca bende evde sıkıntıdan patlıyorum akşama kadar
Mstfaslhnalprsln12 Gldne01 ay kıyamam benim eşim de öyle bir şey söylüyorum yok cevap yok sonra söyleyince kulaklık var duymuyorum diyo
Mstfaslhnalprsln12 Neset bi ara oynamadı oh dedim rahatladım sonra baktım bidaha oynadı bende artık bir şey demiyorum naparsan yap dedim o oyunda kötü
Omarboran Mstfaslhnalprsln12 ben kulaktik takmasina izin vermiyorum oyunda karı kız da var hadi erkekleri anladım kizlar Allah aşkına size ne oluyo siz niye oynuyorsunuz😣😣😣😩😩
Gldne01 Mstfaslhnalprsln12 seninkinin kulaklığı var canım benimki kulaklık da takmıyor ama gene dr duymuyor
DuyguCeylanDuru_ Mstfaslhnalprsln12 Bende oynuyorum eşim de oynuyor ama ben biraz abartiyorum. Benim eşim de yavaştan triplenmeye başladı 😁
Mstfaslhnalprsln12 DuyguCeylanDuru_ ben hiç sevmem bu tür oyunları bi ara düşündüm indirip bende oynayım diye sonra vazgeçtim
Neset Mstfaslhnalprsln12 😂 vallahi benimki full time oynuyo daha hiç bıraktığını görmedim. Kavga ediyoruz bu yüzden ama yok bıraktıramadım. Sigara alkol gibi bişi ya bağımlı resmen