Pelin87 Neleroluyorhayatta mamaya başlayın artık yazık yavrunuza aç kalmasın. Tavuk suyuna çorba, maden suyu, dere otu, kuru dut, kuru kayısı, yoğurt, tahin helvası, kaynatılmış nane limon bende bunlar süt yapıyor
Blackwoman Neleroluyorhayatta Rezene ve kimyon karıştır çayını günde 3-4 defa iç. Kayısı- kuru üzüm hoşafı yap gene günde 3 defa birer kase iç. Tahini gelip geçip kaşıkla. Ve sütüm gelmeyecek diye stres yapma. Bebeğin gak desede meme ver sürekli emzir. Allahın izni ile gelir inşallah. Ben sezeryan doğum yaptım hastahaneye bunları götürdüm kusana kadar yemiştim ve çok şükür gelmişti sütüm. Birde sürekli sıcak su ile duş al göğsüne masaj yap ve elinden geldiğince bol uyku. Ki gelmediyse gene de canını sıkma çok güzel bir annesin. Emzirmek ile anne olunmuyor. Mama ile de büyüse sadece senin bebegin mama ile büyümeyecek. Kendini yıpratma. Sağlık olsun gerisi boş😘
Blackwoman Blackwoman Bir de bol bol su iç ve sağlıklı beslen. Aç kalma. Ben ne zaman ac kalsam sütüm azalıyor gibi geliyor. Tekrar diyorum canını sıkma 🌸
Neleroluyorhayatta Blackwoman ne güzel yazmışsın 😘 teşekkür ederim kimyon rezene helva hepsini deniyorum. Ama kilo oluyor bana sadece
Zeynebsmom Neleroluyorhayatta un helvası tereyağlı, bulgur pilavı su soğan bir de süt arttırıcı çay hem bebişin gazını da alır ama en önemlisiiiii UYKU
Gunayotbasi61 Neleroluyorhayatta benim sol göğsüm aynı bir anda gitti hiç gelemmeye başladı sadece sağ içiyordu sağma makinesiyle az az Sağdm bir damla 2 damla 1 hafta sonra çoğaldı şimdi akıyor canım
Kelebegimmmm Neleroluyorhayatta açık ve net söylüyrm ben değil uzmanların dediği bu. Hçbr yiyecek içecek süt yapmaz. Hemn çift elektrikli pompa al. İlk üç gün saat başı sonra iki saatte bir sağ. Süt böyle çoğalıyt. Bu sırada bebek boşta olsa memeyi çeksin çektiği kadr. Mamayı da asla biberon değil alternatif besleme yollarına bak öyle ver. İlerde meme reddi oluyr biberndan
Bebek111 Benimde sütüm kesilmişti Hastalanmıştım yemek yememiştim uyumamıştım sütüm gitmişti sıkıyordum gelmiyordu sonra yemem düzeldi uykumuda aldım sütüm geldi bide marketten ananaslı malt içecek aldık 3, 5 tl filan ucuz bol bol içtim düzeldi çok şükür bide bebek emsin gelir süt bebeği ters emzir sağ gögsünü veriyorsan bebeği sola doğru çevir ver süt daha çok geliyor öyle bende
Bebek111 Birde sıcak suyun altında tut sık ağızlı bi tarakla aşağıya doğru tara gögsünü biraz vur tarakla sıcak suda iyi geliyor masajla
Kelebegimmmm Neleroluyorhayatta ilk üç gün elle sağım öneriyolar. Youtube tan bak yapabilirsen saat baş çok iyi olur
1prensAnnesii Neleroluyorhayatta canım sürekli sağmalısın kendine elektrikli göğüs pompası al sütun gelmesi ve artması icin bire-bir tavsiye ediyorum inşallah sütun bol bol akmaya başlar 🌸
02Kaan12 Neleroluyorhayatta bol bol su, rezene, emziren anne çayı, kuru incir, bol bol emzirme, dinlenmek ve uyku. Bunları yaptıktan sonra gelebilir inşallah.
20152020 Neleroluyorhayatta LACTOCOL damla alın. Aktardanda bira mayası alın hergün bi yemek kaşığı bira mayasını bi yemek kaşığı pekmezle karıştırıp için. Günde 4 litre su bana dua edersiniz. Bende instagramda cunkuannelik diye bi sayfadan öğrendim. Yaptım gerçekten farketti.