Gizemensar Kızlar bebeğim 3 aylık yalnız ne oyuncak vereceğimi bilmiyorum eline cingirak veriyorum tutuyor ama kendi elindeyken dikkatini çekmiyor ayrıca zeka kartları gösteriyorum ona bakıp bireyler konuşuyor bunların dışında ne yapabilirim ve sürekli konuşuyorum onunla sürekli gezdiriyorum etrafı hayranlıkla izliyor siz neler yapıyorsunuz fikir olsun banada 🥰🥰😊
Deletedmom283 Gizemensar Oyun halısı alabilirsiniz, eline farklı dokular değdirtin, kırmızı renkler bebeklerin çok ilgisini çeker, bir kaç oyuncak önerisinde bulunmak isterdim ama sanırım Türkiye’de yokmuş dün bir post açmıştım :)
Deletedmom201 Gizemensar söylediklerinize ek olarak şunları söyleyebilirim ; muhakkak ayna önünde vakit geçirin. Göbek üstü duruşu ile oyunlar oynayın. Ellerini hareket ettirecek oyunlar oynayın elindeki oyuncaklar farklı materyallerden olsun. ses nerden geliyor oyunu oynayın çıngırakla. Hepsi bu kadar 🤗 siz zaten yeterince yapıyormuşsunuz.
Leman01 Gizemensar benimde bebeğim dün 3 aylık oldu oyun halısı aldık . Kitapta istiyorum kaç gündür kitap araştırıyorum hışırtılı veya büyük resimli hikaye kitabı
Rabiapnr Gizemensar insan o aylarda birseyler yapmak istiyor ama bir yere kadar maalesef bir arkadaşımız bahsetmiş zaten oyun halısı bence en donanımlı olanlardan ben piyanolu kullanmıştım tavsiye de ederim 1 yaşında halı kısmını attık hala piyano kısmını oynuyor zeka kartları, ayna ve farklı dokudaki kumaşlar içeren oyuncaklar olabilir bu evrelerde ve benim en zevk aldığım şeydi egzersiz yaptırın bol bol hep kas gelişimi icin iyi oluyor hem de gaz sancısı icin ben şarkılar uydurur egzersiz yapardım bizimkinin çok hoşuna giderdi
Demetbulut Gizemensar 15 20 gun once hepsi buradadan 100 liralik dis kasiyacagi cingirak zeka lartlari vs getirttim pek ilgilenmedi gecen bimde cingirakli top vardi onu aldim elinden dusurmuyor 🤗