Ali128 Kızlaar göğsümde misket kadar büyüklükte bir yerde süt birikti çok acıyo damarlar var göğsümde damarım şiş duruyo ve acıyo ne yapabilirim sol tarafıma yatamıyorum resmen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hunilianne Ali128 ters emzirme yaaap. Bebek bol bol emsin ters bi şekilde ama koltuk altında doğru uzat çocuğu. En etkilisi bu
Aysimayyy Ali128 gögüsünü boşaltmam lazım. Ama mümkünse sağma makinesi ile yap. Çok süt biriktiyse bebeğin emerken çok süt gelince boğulabiliyor bebekler
Asiyergin7 Ali128 hep bebeğine emzir ve bebek yağı ile masaj yap özellikle duşta yap sıcak su ile ovvv aynı durum bende de oldu uzun bi zaman geçmedi yavaş yavaş geçti benimki patates büyüklüğündeydi
Redikulus Ali128 geçmezse mastite dönüşebilir. Eğer geçiremezseniz genel cerrahiye gitmeniz gerekiyor. Bende ateş yapmıştı. Bebeğin göğsünü tam boşaltamıyorsa da sağman gerekiyor
Babybboy Ilık dus al canım ince uclu tarakla bastırmadan uca doğru tara. Ben 39 derece ateşle hastaneye gitmiştim allah bir daha yaşarmasın o ağrı çok pisti. Benimki ilerlemişti antibiyotik verildi bebegimide bol bol emzirdim şükür 3 güne geçti