birnarsever Yegino 4 yaşında mıııı hala ısırıyor muuuu??? Eyvah eyvah bir bebişle yan yana gelse ısırsa ne yaparım ya 😳 Offf offff 🥺 Acil bıraktırmam lazım 😳
queenMother birnarsever çok tatlılar maşallah rabbim acılarını göstermesin benim üçüncü bebeğim oldukça tatlanıyor valla😂🥰
morsevenfilolog Matmazell_ Bugün tam 9 aylık oldu 🥰 Anlıyorlar, ben ne zaman konuşup ısırma desem ısırmıyor 😁
Matmazell_ morsevenfilolog 😅 ısırma içgüdüsü daha baskın değil demek ki bazen çok hırslanıyo bnm kız😳
birnarsever Deletedmom200 Ahaha insan hem şaşırıyor bir anda olunca hemde acıyla illaki iyşşş de olsa çıkıyor bişey ağızdan 😂 Tutamıyorum ki kendimi 😂
fistikcisahap birnarsever geçer ya her dönem farklı şeyleri huy ediniyor çocuklar merak etmeyin onu da unutur inşallah
Balliturta birnarsever tepkisiz kalmaya çalışın normal devam edin unutacaktır , Allah yardımcınız olsun ☺️
Matmazell_ birnarsever ayy maşallahhh ☺️ Bizimde üst dişlerden biri patladı diğerini bekliyoruz alt dişlerde geçen ay çıktı anlıyodur da işine gelmiyodur 😅
birnarsever Deletedmom200 Hemde ne yazık. Biz onlara kıyamıyoruz vallahi onlar çatur çutur kıyıyorlar bize 🥺
Matmazell_ birnarsever bnim kızımda istemediği bileyi yapıcaksam ısırıyo 😳 az önce farkettim akıllı bıdık bunlar ya
birnarsever queenMother Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım benim 🤲🏼 Sen tecrübelisin benim daha ilk bide kimsem yok acemilik üst seviye bizde 😂