Hasand Merhabalar doğum yapalı 4 gün oldu Sezeryan doğum yaptım. Göğüslerimde süt birikti ve uçlarında yaralar çıktı çok ağrım var neler yapabilirim önerileriniz nelerdir?
gunduzgullcan Hasand Canım lansinoh krem kullan sıcak duşa bir bu krem bire bir her emzirmede sür bir de göğsünü sağ ben pompa aldım elektrikli sağmazsam sertliği geçmiyor 5 günlük bebeğim güçlü çekemiyor pompa kadar
Edalya Hasand sütünüzü birktirmeyin gögsünüzde sağım yapıp dolaba koyabilirsiniz sonra cok ihtyacını olucak
Mehmetmoms Kesinlikle sütünüzü biriktirmeyin öyle benimde tas gibi olurdu agri yapardı emmediği zamanlar sütünüzü sağın göğüs ucu kreminide ihmal etmeyin yaraysa tahin yağıda çok etkili
Gecesmom Hemen elektrikli pompa edinin ve sürekli sağın ben o yanlışı yaptım mastit oldum 5 gün ilaç kullandım mama vermek zorunda kaldım kabız oldu mahfoldu yavrum
Atlscn Gecesmom merhaba ben de mastit başlngcı var galiba doktor olrk kime gitmeliyim ? Doğumcumuza mı yoksa farklı bi doktora mı ???
Hasand gunduzgullcan lansinoh kullanıyorum zeytin yağı kullanıyorum ayva çekirdeği dediler onu kullanıyorum ama bir iyileşme olmadı bebeğimi emzirmeye çalışıyorum sürekli ve pompayı bir kaç kez sadece 😔
Mehmetmoms Hasand Ben aventin elektrikli pompasını kullanıyorum hiç acı olmuyor ve on dakkada felan bütün biberonu dolduruyor tavsiye ederim
Gecesmom Hasand bende manuel almıştım yapıyordum düzenli azcık çıkıyordu bende yeterli oluyordur diye düşünüyordum ama mastit oldum böyle bir acı çekmedim hayatımda. Hemen şimdi elektrikli edin ve gece gündüz sağ mahfolursun benim gibi bide bebişin
gunduzgullcan Hasand avent göğüs kapağı almalısın ben aldım yara olur gibi acıdıpında hep lansinoh sürüp kapadım hava aldığı için ucu temas etmediği için hiç bir şeye bir sonraki emmeye kadar rahatım...
Hayatt Hasand wee baby marka gogus pompasi var 20 lira gibi fiyat cok rahat acıda yapmiyo aldim cok memmunum
Mrv_3535 Hasand garmastan pomad krem der susarım 🤐 benim göğüs uçlarım mantar kapmıştı ve ekstradan çatlamıştı lansinoh kullandım kar etmedi avent krem kullandım bana mısın demedi uni baby kullandın hiiiç farketmedi ama garmastan hayatımı kurtardı
kamileserifoglu Merhaba ben de birkaç kez yaşadım, sütün birikmesinden oluyor genelde. Elle sağın. İlk gğnlerdeki yoğun sütü en iyi elle sağımla boşaltırsınız. Onları ds mutlaka buzluğa atın çok kıymetli bu sütler. Ben avent kalkandan ve kansinoh merhemden hiç fayda göremedim. Elektrikli sağım da var o da dediğiniz gibi uçlar zaten acıdığıniçin can yakıyor. Geçmezse ihmal etmeden doktora gidin. Ben doktorun verdiği merhemle geöirdim göğüs ucu yarasını.