Merfeee Rabiays Aynen öyle bı tanıdıktan alınıyor İzmir'de halamiz getiriyor sagolsunlar yılda 15 kilo gelir oda yetiyor 😃😃😃
Rabiays Merfeee ooo yeter bizde karamanlıyız annelerde hep mersinden tanıdıktan alır gerçekten onun lezzeti bambaşka
Nurdanhakan [bilinmeyen] Migros’un bezi minies bende prima kullanıcısıyım alternatif olarak eve bi pakette ondan alıyorum gün içinde kullanıyorum güzel sızdırma taşırma Yok tek sorunu uzun saat kullanım için ben uygun bulmuyorum çünkü genital bölge uzun süre kaldığında nemli kalıyor O yüzden gün içi için uygun ama uzun saatler için değil
balcicegin_annesi [bilinmeyen] valla marka takıntısı olan bi insandım ben prizma markasının tanesi bezinin dahi tanesi 10 tl dahi kısaydı alırdım maddiden değildi ama o kadar leş koku verirdi sızdırırdı en son yeter dedim minnies iyi geldi pişik de yapmadı zaten Bebekler arada pişik olur sık değişilmeleri gerek sızan kaka her marka dada sızar 😁 kaka kakadır ama diğer konuda aşırı memnun kaldım ben İnan parasına fazla fazla değdi hani
Kaalikrc [bilinmeyen] biz prima premium kullanıyoduk sleppy e geçtim ama çok memnun kalamadım ilk hoşuma gitti sonradan bezin sızdırdığını fark ettim. Kaka yapıyo mesela 10 dakika geçmeden değiştiriyorum her defasında sızıyor sadece kaka değil çişde de aynı problem. Bende şuan kararsız kaldım hangi bezi alacağıma
Premses [bilinmeyen] hiç bi fark Yok bence tek fark fiyatı 😅 prima pişik yapmasaydı devam edicektik pişik yapınca piyasa araştırması yaptım en kullanışlı olarak miniesden başladık memnunuz 👍🏻
Aesma [bilinmeyen] a101in bezini öneririm memnun kalmıştım 😊 şuan komili kullanıyorum çok çok memnunum akşamdan sabaha kadar kalsa bile sızdırmıyor👍🏻
gulsahozge Sleppy berbat sızdırıo ve hep bebeğiö popsu nemliydi pişik oldu molfixe geçtik çok şükür çok iyi🙏🏻