Deletedmom200 Ilkgozbebegim06 ben onuda denedim duşakabin küçük die sevmemiş olabilir havuz alcam ilk etapta senide bilgilendiririm inşallah sever
Nur_emir Deletedmom200 benim kardeşim bebekliğinde bir damla su deysin evi birbirine katardı en son büyük leğen aldılar annemler icine su koyup çeşitli oyunlarla alıştırmıştık
Elifygt Bnm oglumda oyleydı kucuk havuc almıstım kucuk toplar fılan oynaya oynaya yıkanıyor du simdi alıstı patır kutur dusa kabinde havuzsuz yıkanıyor
Deletedmom200 kartalice2020 denedim duşakabin küçük alan dar diemj sevmedi acaba bilmiyorum şuan havuz almaya karar verdim ilk etapta
Gamzeyildiz15 Deletedmom200 Biz 18 aylığız küvetine suyu dolduruyorum içine ördek vs oyuncakları var onlarla oynuyor su dolunca Tıpayı çıkarıyor tıpayı çok seviyor öyle Oyalanıyor 😀
Deletedmom30 Hafizenr küvette yıkıyorduk şuan duşakabinde yıkıyorum. Duşakabinin zeminine kaydırmaz paspas üstünede havlu seriyorum. Elinede oyuncak veriyorum. Bir nebze böyle daha rahatız şuanlık 😊
Seymagirgin Deletedmom200 ben kucağıma alıp birlikte duşa giriyorum çamaşırlarımla tabiki buna dikkat etmeye çalışıyorum. Bana sarılıyor ben yıkıyorum eşim sagolsun bitince banyosu alıp giydiriyor bende dus alıp cıkıyorum .Deneyebilirsin sende🙏