arcaninannesi bu gaz için olan damlayı kullanıp memnun kalan varmı? kullanırken bi sorun yaşayan oldumuu?
balkizimveben arcaninannesi bende onu kullanmaya başladım ne derece etkili tam bilemiyorum bende burda merakla beklicem
Asaf0625 arcaninannesi hayat kurtaricim bu gaz damlası 10 günde etkisini gösteriyo kolikti benim oğlum bu damla sayesinde yok oldu gaz falan
Oznurckose1 arcaninannesi biz 2 kutu bitirmiştik 2 ay bitene kadar iyiydi sadece onu kullanmama rağmen
Ceren2802 arcaninannesi bende bir haftadır kullanıyorum bebeğim 2 aylık kaç damla vermek gerekiyor sabah akşam mi acaba
nslhnsrnpnr Ben kullanıyorum gayet memnun kaldım biogaia ile beraber kullanıyorum hatta bir sıkıntı yok
deryardakayra nslhnsrnpnr birlikte nasıl kullanıyodunuz birbirine mi karışyırıyosunuz ayrı ayrı mı veriyosunuz
Defnelinaaa5801 Ceren2802 bende kullanıyorum günde 3 kez 8er damla ondan bir kezde biogaidan veriyorum ama şimdi şuruba geçiyoruz bize çok etki etmedi kısa süreli rahatlatıyor.
Doruk2019_annesi arcaninannesi ilk 3ay oğlum kolikti bize hiç faydası olmadı sadece Bingazi da rahatlatmadı Nurse Harvey bizi kurtardı
arcaninannesi Doruk2019_annesi zinco kullandım bio kullandım sonuç alamadım belki bunda alırım %70 oranında rahatlama olur dedi hemşire ama hiç bir damlanın koliğe faydası olmadığınında kanaatindeyim artık.
Doruk2019_annesi arcaninannesi 5 aylık oldu oğlum gaz olayı yeni bitti birde biberon değiştirdik azalttı
Adlk arcaninannesi en iyi damlalardan biri olduğu söyleniyor canım ama benim kızımda pek etkili olmadı 🤷♀️
arcaninannesi anne ne kadar stresliyse bebek okadar gazlı olur dedi geçen gün bi hemşire sizce doğruluk payı varmı
morsevenfilolog arcaninannesi ilk 3,5-4 ay boyunca kullandık. Hiçbir yan etkisini görmedim. Aksine kızımı rahatlatıyordu.
arcaninannesi morsevenfilolog inşallah rahatlatır bizide 50günlüğüz kullanmadığımız kalmadı. 2gün önce gittik acilde poposundan sıvı verdiler şırıngayla
morsevenfilolog arcaninannesi Oyyy kıyamamm, inşallah. 🤲🏻 Kakasını mı yapamıyor? Yoksa gazını mı çıkaramıyor?
Elf_hamza arcaninannesi ben kullandm bebeğime iyi geldi rahatladı 3 aylık olduk artık daha rahat gazını çıkarabiliyor
arcaninannesi morsevenfilolog ağızdan çıkıyor alttan nadir çıkıyo kakasıda üç dört gün yapamıy sonrasında ishal gibi 3 bez değiştiryorum