Mom5874 mavera Merhaba Ben de almistim doktor önermiyor o yuzden biraktim. Süt artirmak istiyorsaniz kuru incir havuc kürü deneyin cok etkili tavsiye ederim
Si_se_ta_be mavera Bende kullanmayı düşünüyorum alıcam bklm herkes memnun . Ama tek anlamadığım şey neden cinsellik etiketini koydun ne alaka 🤣
Si_se_ta_be morsevenfilolog Bnde bi an bastlak gördüm alla alla bestlak değil mi dedim ama cinselliği görünce de acaba bbm bilmediğim birşey mi diye düşündüm açıkçası 🤣🤣😳
Mom5874 morsevenfilolog Instagram da Anne sütü doktoru var, ona sormustun sütü azaldigi zaman böyle seylere karsi. Sanirim icerisindekilerden dolayi. Ben de baya arastirdim sütümü nasil artira bilirim diye, denenediyim sey kalmadi artik uzmanlastim 😂😂
morsevenfilolog Mom5874 İçinde sanki çok da absürt bir şey yok ama bilemedim. Kuru meyveler de gerçekten çok fayda sağlıyor. 🥰
Mom5874 morsevenfilolog https://instagram.com/annesutudoktoru?igshid=3ndgc2zupqrl bu doktor. Evet kuru meyveler de cok iyi. Emzirme isi hamilelikten basliyor aslinda hamileyken ne kadar bol sivi icilirse, ne kadar saglikli beslenilirse o kadar cok yarari olur. Havuc ve kuru incir kürü gercekten cok etkili tavsiye ederim. Benim sütüm azaldigi zaman imdadima yetismisti😊
Mom5874 morsevenfilolog Rica ederim 😊🌸 doktorun sayfasinda emzirme ile ilgili faydali paylasimlar var. Ayrica herhangi bir sorunuz olursa yazıp sorabilirsiniz cevaplıyor. Bahsettiğim kür ise İbrahim Saraçoğlu’nun kürü.