Akademisyenanne Kizlar merhaba. 4.5 aylik bir bebegim var. Uyurken yastik kullaniyorum. Basi cok terliyor. Baska yastiklar denedim yine cok terledi. Ne onerirsiniz?
Deletedmom278 Akademisyenanne Yastıksız yatırın. Ayrıca gece terlemesi normal. Sırtında bir bez olsun sadece. Oda sıcaklığınız nasıl 22 24 arası ideal ona göre giydirip üstünü örtebilirsiniz.
DogaLina Akademisyenanne benimkide aşırı terliyodu. Tek kat giydirmehe ve petekleri kapatmaya başladım. Tshirr zıbın giydiriyorım altıda tek kat. Ter olayımız bitti çok şükür 🙏
Mucizemmmm51 Akademisyenanne benimde aynı canım bende yastık degıstrdıgım halde aynı oluyor du en son yastıksız yatırdım yıne terliyor ama yastıgı ıslatacak kdr degıl
Keremozaninannesi Akademisyenanne elyaf yastik terletir ben daha yeni yastik kullanmaya başladım 18 aylık 2 yaşına kadar onermiyorlar
Akademisyenanne DogaLina ben de kapadim petekleri. Ustu de tek kat ince. Yine de terliyor. Emziriken de cok teri oluyor. Beni de terletiyor.
Akademisyenanne Mucizemmmm51 kafasi duzlestigi icin mecbur yastik kullaniyorum. Ustu de ince. Yine de cok terliyir😔
Tugbaoz Akademisyenanne merhaba,bizde düz kafa yastığı kullanıyoruz ama doktorumuz gece sakin kullanmayın demişti.yanlarini destekleyip yan yatırın.
DogaLina Akademisyenanne beslenirken beni kide terliyo o normal efor sarf ediyo kendince tshirt giydirmeyi dene istefsen
Keremozaninannesi Akademisyenanne o zaman yastık kullanmayin zaten çok erken yastık için terletmeyen kumaş carsâf serin onda uyusa daha iyi canim terleyen bebek çok zor allah yardım etsin
Akademisyenanne Keremozaninannesi cok tesekkur ederim. Belki de ondan surekli uyaniyor. Dun serin odada uyanmadan 4 saat yatti. Yastik da koymadik terlemesin diye. Bugun petekleri kapadik ama ev sicak hala. Cok terledi yine. Saci da var🙈 ter yapiyor
GramPozitifBakteri Akademisyenanne benimki de terliyor ya ama sadece kafası acaba bi sıkıntı mı var ki
oglunasik1anne Akademisyenanne yastiksiz hayır canım benim oğlum 3 yaşında hala daha yastıkla yatarken saçları terler
Akademisyenanne oglunasik1anne peki oglunuzun kilosu nasil? Annem hep terleyen bebek kilo alamaz diyor🙄