[silindi] Bisey sormak istiyorum normalde olmasi gereken süt bir sağımda kaç cc olmalı bilen var mı yani süt iyi mi çok mu az mi kaç cc çıkarsa bunları diyebiliyoruz
Omma [silindi] sağıma alışık olmayan memeden çok fazla süt çıkmaz. Sürekli sağım yapsanız bile bebek her zaman daha fazlasını çeker hastane tipi makine olmadıktan sonra sondaki yağlı sütü makineler çekemiyor bebek alabiliyor onu. O yüzden çıkan sonuç size yetersiz gelmesin😊
[silindi] Tgcmrt35 evet biliyorum ama mesela tek gogusten ne kadar gelince iyi bir miktar oluyor onu anlamak istiyorum
Tgcmrt35 [silindi] anladım canım benim tek göğsümden sabah uyandığımda 60 ml çıkıyor gün aşırı 20 ye düşüyor fikir olsun ☺️
[silindi] Omma çok emmeyen bi bebeğim var sürekli sağıyorum ama az mi çıkıyor iyi mi anlayamıyorum bide bi gogsumden diğer göğsüme göre çok daha az geliyor sebebini anlayamiyorum
[silindi] Tgcmrt35 anladım siz baya yol katetmissiniz ne güzel biz daha 27 gunluguz benimde o zamana kadar sütüm olur inşallah
Yldz32 [silindi] merhaba canim 27 günlük bebege 2 saatte 60 cc cikiyorsa ve doyuyorsa aglamiyorsa cok iyi..
Tgcmrt35 [silindi] anladım ben memnundum 🙂 bide bünyeden bünyeye fark eder sanırım umarım gelir sütünüz
Badevehande 3 gün sonra bebeğinizin kontrolü var aldığı kiloya göre anne sütünün yeterli oluşunu teyit edebilirsiniz😌