Sema10 Kızlar merhaba 33 günlük oğlum var yavaştan gaz sıkıntımız başladı doktorumuz bize gaz ilacı verdi adı Sab simplex ilacın adı kullanınınız varmı çok memnun kaldığınız gaz ilacınız var mı yorumlarınızı bekliyorum
Tuba Sema10 Damla mı verdi yoksa nasıl bir şey acaba? Biz sab simplex kullandıydık ama faydasını görmedik hiç🙇🏼♀️
Mucizemmmm51 Sema10 sap simplex kullanıyorum bnn canım cokta memnunum bıde bıa gaio bagırsak duzenleycisi bunuda tavsiye ederim
Sema10 Mucizemmmm51 teşekkür ederim canım deneyeceğim nasıl kullanıyorsunuz günde kaç defa yazar mısın
Sema10 Alim7189 dünden beri başladık ama bebeğime verdikten sonra kusuyor doktorumuzu aradım bir yemek kaşığına anne sütü ve damlayı koyup içirmemi önerdi yine olursa kullanmayıp yeni damla verecekmiş çok arada kaldım
Alim7189 Sema10 anladim canim.bide doktorunuzun dedigi gbi dene bakalim. Ama gaz icin cok iyi bi damla
Sema10 morsevenfilolog oğlumda kusma yaptı canım saatinde veriyorum acaba yanlış bişeyler mi yapıyorum bilemedim
Sema10 morsevenfilolog doktorumuzu aradık bir yemek kaşığı anne sütüne damlayı damlatıp vericez yine olursa ilaç değişimi olucak
Sema10 Alim7189 öyledir tabi canım inşallah bizede etkisini gösterir bebeğim acı çektikçe içim gidiyor