emircinarinannesi MucizemGeldi 21 gunluk bebegim var ve sevi bebe reflu yatagini kullaniyorum . salonda onun besiginde heryerde onu kullaniyorum . cok memnunum cok rahat kullanisli bir ürün . bebekte onda rahat ediyor .
AslhanDivarc MucizemGeldi bende kullanıyorum ama markasını bilmiyorum eltim verdi. Olması gereken bişey ama benim bebeğim kayıyor içinde. 2 3 saat sonra bi bakıyorum bebeğim aşağıda
Kader477 MucizemGeldi doğduğundan beri kullanıyorum çok memnunum markasını bilmiyorum bizede bi tanıdığımızdan gelmişti Şuan 56 günlük hareketlenmeler başladıkça tabi aşağı doğru kayıyor ayağının oraya battaniye yada yastık koyuyorum
MucizemGeldi emircinarinannesi biraz arastirdim e bebekte yorumlarda hep bebek kayiyor falan yazmislar sizin kullandiginizda boyle bi sorun varmi
MucizemGeldi AslhanDivarc iste bu sıkıntı. Biz esimle besigin icini hafif egik yaptik ama hareketli oldugu icin uyandigimda bakiyorum Besigin dibine kadar inmis yavrumun ayaklari kivrilmis 😔
MucizemGeldi Kader477 evet e bebekte baktim simdi yine anne yaninin icine yapmislar reflu yatagini fiyati 180 tl az daha buyuk digerlerine göre. Bizimkide daha 1 ay 4 gunluk ama kipir kipir sıkıntiya gelemiyo bide beyefendi 😀 bakalim alcaz birini artik