cicekannesi22 Merhaba kızlar bugün korunma iğnesi vuruldum ama sormayı unuttum etkisini ne zaman gösterir
cicekannesi22 Premses- bildiğim kadarıyla 6 aydan sonra evet ama emin değilim ben emziriyorum bebeğim 10 aylık
cicekannesi22 Premses- bende 9 aylık aşıda sordum korunma hapı sordum iğne daha iyi olur hapı unutma ihtimalin olur hangisini istersin dedi iğne dedim adetinin ilk yada ikinci günü gel dedi
Ilkgozbebegim06 cicekannesi22 kilo aylık kanama da değişiklik falan oluyor dio bazıları bende çok kararsizim bu iğne konusunda
cicekannesi22 Deletedmom252 benim gittiğim sağlık ocağında vardı canım olmaması ne kadar garip devlet veriyor nede olsa pahalıymış hem
cicekannesi22 cicekannesi22 canım zaten doğumdan kalan kilolarım var emzirirken bebeğim küçükken ikinci çocuk için daha çok erken aklıma yatan korunma yöntemi bu yüzden kiloya takılmıyorum kimse takılmasın bence elbet birgün veririz
cicekannesi22 Ilkgozbebegim06 canım zaten doğumdan kalan kilolarım var emzirirken bebeğim küçükken ikinci çocuk için daha çok erken aklıma yatan korunma yöntemi bu yüzden kiloya takılmıyorum kimse takılmasın bence elbet birgün veririz