Gorursensoyle
[bilinmeyen] tabii ki doktora gitmeniz ve yazacağı ilacı kullanmanız
AlyaBaby
[bilinmeyen] burda çözüm bulamazsın cnm doktora gitmelisin gecmiş olsun
YazCilegi
[bilinmeyen] ne yazdı?
Ctnayse
[bilinmeyen] ben 10yıla yakın yaşıyorum egzemayla ellerimde ve dizkapağımda var. Ellerim bıcak kesiği gibi yarılıyor. Kaç doktora gittim hatırlamıyorum. İstanbulda şu doktor iyimiş dediler atladım gittim izmirde dediler eskişehirde dediler hepsine gittim artık gittiğim şehirlerin sayısınıda hatırlamıyorum. Verdikleri geçiriyor ama ilaç bitince ya da bırakınca tekrar çıkıyor. Kortizonluları mecbur bırakıyprsunuz 3-5gün sonra bi bakmışım telrar çıkıypr. Uzun zamandır hamileliğimde ve emzirirken yoktu ne bir döküntü ne bir yarık ne de kaşıntı ama şuan gene başım egzema ile dertte. Çözüm bulamıyorum artık hiç bir şekilde yok çözümü :(((
Bnzksrc
Canım bende de doğum stresinden çıktı doktprun verdiği kremler hemen geçirdi. Ama seninki ne derecede bilmiyorum. Kremlerin adını veririrm sürersen
Bnzksrc
[bilinmeyen] evet ama kaşıntı neyle geçer yazmışsın o yüzden söyliyim dedim
Wyz
[bilinmeyen] benim eltimde doğumdan 3 4 ay sonra elleri egzama olmuştu doğumla nasıl bi bağlantısı var acaba merak ettim
Wyz
[bilinmeyen] çok ilginç gercekten
Ctnayse
[bilinmeyen] eğer çare konya ise orayada gelirim ankarada yaşıyorum burda gitmediğim özel doktor kalmadı. Kullandığım ilaçlar çok ağırdı (haplar) kullandığım sürece yok bıraktığım anda var. karışımı yapanın adını ve adresini verebilir misiniz?