Fehimesaglar Kızlar verem aşısı sonrası neler yaşadınız bizim yarın aşımız var huysuzluğu vs ne kadar sürdü neler yaptınız 3 gün yıkamam da gerekiyormuş tecrüblerinizi paylaşır mısınız çok acıyor mu ?
Gurbettebianne Fehimesaglar bizde hiç birşey olmadı şükür 🙏 evet yıkamıyorsun ben sabunlu bezle silmiştim vücudunu .birde gitmeden ilaç içir canım
Selinzeynep Fehimesaglar Biz dün olduk aşıyı İğne olurken birazcık ağladı sonrasında kolunun ağrısından pek oynatamadı emerken birazcık zorlandık Bide aşıdan sanırım 3 kez kakasını yaptı Gecede şurup verdim ağrısı olursa diye. Tavsiyem ben banyo yaptırıp götürdüm ve karnı toktu aşıdan sonra mayıştı uyudu.🙋🏼
Selinzeynep Fehimesaglar Ayrıca bize 2 gün yıkama dedi, şuan kızarık orası bişey olur şişerse pansuman dahi yapma dediler.
Akinci2 Cnm biz iki hafta oldu yapali 3 gün yıkamadım taşırken dikkat ettim biraz huysuzlsti ateşi yukseldi 38 39 çıkarsa direk getir dedi vurur vurmaz evi gelince ağrı kesici verdim çok şükür atlattik darısı başınıza inş sorunsuz atlatirsiniz
Ahmedinannesi Selinzeynep sadece verem aşısı mı oldunuz diğer aşıları da aynı gün mü yaptılar karma ve bir tane daha vardı sanırım.Aynı gün hepsi nasıl olucak diye biraz huzursuzumda az kaldı bizim de.😫
Emine Fehimesaglar aşı olmadan sakın ağrı kesici ateş düşürücü verme şişlik olabiliyor elleme geçiyor birde suyla temas olmıcak ebemiz silme bile orasını demişti
BernaDurmaz Fehimesaglar biz dün yaptırdık ben de çok korkuyordum ve çok tedirgindim. Çok takma kafana her çocuk farklı biz de bir sıkıntı olmadı çok şükür eve geldiğimizde huzursuzdu sadece o da fazla sürmedi. Ateş düşürücü falan verme ateşi olduğunda verirsin.