Gulmrt Kızlar merhaba, kızım tam 3,5 aylık 2 gündür kakası sarı mukuslu afedersiniz sümüksü yapısı var. Bunu yaşayan var mı?
Kuzuannesi Gulmrt alerji olabilir dha once yedik ama olmadi demeyin sonradan cikiyor bizde 2 aylikken cikti. Ilk basta sut ve urunlerini tuketmeyin 1 hafta sonra drvam ediyorsa yumurta ve tavuğu kesin. Kuruyemis cilek patlican bunlarda alerjiktir.
Defneyelin Gulmrt doktor bana sürekli bak mukuslu olursa görüşelim demişti. Mukus alerjik demek demişti
Adlk Gulmrt kızım 4 buçuk aylık ve ben hep yaşıyorum bu durumu ve neden olduğunu bir türlü çözmüş değilim canım zaten kızımın süt ürünlerine et yumurta ya alerjisi var tüketmiyorum diğer yediklerimide deneyerek yiyorum fakat geçmiyor 🤷♀️ Geçmesi için benim sadece su ile hayatımı idame ettirmem gerekiyor sanırım 😂
Gulmrt Adlk çikolata yiyomusunuz acaba? Ya ben bu ara fazla yedim ondan mı olabilir acaba diyorum 🤦🏻♀️
Gulmrt Adlk ay neden oluyo acaba ya zaten bi iki gün daha sürerse doktora gidicem bakalım peki bebişe test yaptılar mı
Berfin988 Benimde bebegimin kakasi sariyla yesil arasi bisey ve boyle balgamli gibi bide beyaz parcaciklar var mamadan mi kaynaklaniyo acaba 25 gunluk