Umut2019 canım oncelikle merhaba. nigdeliyim ama gorev nedeniyle gumushanede ikamet ediyorum. gumushaneye gelene kadar nigdeden nefret ettim ama şu an gozumde paris😄 oncelikle nigde kırsal bir şehir öyle çok buyuk beklentilerin olmasin ama istedigin herseyi bulabilirsin. büyük bir avm yok ancak kayseri ve adana gibi buyuk sehirlere cok yakin . ( 1.5 saat gibi) . ulaşım kolay havasi kışın sert. fiyatlar ucuz özellikle son zamanlarda kiralar oldukca düşük. kumes gibi evlerin kira fiyatlarının gumushanede 1000 lira oldugunu soylersem ne demek istedigimi anlarsjn. kiz kardesim yeni yapilan tokilerde oturuyor galiba efendibey mahalalesindeydi evler cok cok guzel ve kirasi 500.
annemler ve kayinvalidemler de ilhanli mahallesinde . sen park olan da bir mah. istiyorsan yeni tokilerin orasinda cok guzel bir park var. aldigin maasi kiradan ve manavdan cikarmak istemiyorsan nigdeyi kesinlikle yaz 😀 biz burda maydanoz demetini 1.75 e alirken nigdedeki pazarda 3 demet yesillik 1 liraydi 😀 insanlarina da gelince elbette iyi olanların yaninda kötü olanlar vardir. genelde koyden gelen insanlar . iyi bir komsu ve iyi bir ev sahibine denk gelirsen cok rahat yaşarsın. belki gumushaneli varsa linç edileceğim ama burda dogru dürüst insana denk gelemedim 2 senedir. komsular selam vermekten aciz. ev sahipleri desen gozlerini para bürümüş. şu anda ev sahibimi öldürmemek için zor tutuyorum mesela kendimi 😊 tutturmus evden 1 ay icinde çıkın diye bir de ölümle tehdit ediyor bizi . bana evi 6 yıllığına kiralayan ev sahibi bu. daha 1 kere kirasini odememezlik yapmamışımdır. elimde 2 aylik bebek ortalıkta virus tehlikesi nasil ev bulacaksam. kaldi ki burda duzgun bir ev bulmak imkansiz gibi birsey. en azindan nigdede ev sıkıntısı cekmezsin meyve sebze cok uygun ve her çeşit var.