Nebicimanne 35_gkgk_35 iç çamaşırımı hiçbi zaman çıkarmadım 👍 zaten büyük olan göğsüm süt gelmesiyle 90 95 e kadar çıkmıştı sonra zayıfladım şuan küçüldü 16 aydır emziriyorum ve göğsüm sarkmadı çünkü iç çamaşırımı hiç çıkarmadım bir de iki etkili hareket var göğüs diklestirmek için ama aklıma geldiğinde yaptım
35_gkgk_35 oglunasik1anne bizim oglandan eş beye fırsat kalmıyor 🥰 çok şükür bedenimizi degil kalbimizi seviyorlar da ordan yırtıyoruz🤩😍
oglunasik1anne 35_gkgk_35 👍👍👍 kesinlikle kuzum benim oğlan büyüdü artık 3 yaşında olduğu için koca bol bol goruyo 😂😂🤭
SedaMeyra 35_gkgk_35 emzirmek basli basina bir is bide prangami takalım memelere hapistw mi tutalim🤣 ama gercekten bebe emince sunup sarkıyormuş buyuk goguslerimi suan taniyamiyorum ayri birer cumhuriyet bati dogu almanya gibiler
Nekwam 35_gkgk_35 tibet egzersizi yapıyorum ise yariyor yazmislardi da inanmamıştım. Tavsiye ederim daha binbir faydasiyla araştırıp yapmanizi Kozmikbakim sitesine özellikle 😉
35_gkgk_35 oglunasik1anne hahahah ben utanıyorum çekiniyorum ya gece lambası hafif ışık veriyor tamam 😀
Nekwam 35_gkgk_35 sınav tarzi hareketler ve kucuk dolu su sisesiyle fln yapılan hareketler var ise yarar 🥰
35_gkgk_35 SedaMeyra hahaahah 😀 saglık olsun onlar iyi olsunda yapçak bişey kalmadı rahmetli oldular artık estetisyenler bile zor toparlar 😀😀
mnkfasulye Ameliyatsız benim torparladı diyen hatunlar nerdesiniz gelin bize moral verin azcık benim de sürekli aklıma gelen bu banyoda kendime bakamaz oldum🙄
35_gkgk_35 mnkfasulye aynen ya kese yapıyorum lambur lumbur benim begenmedigimi adam nasıl begensin 😀