Yasmncvk06 Kızım 3 ay 16 gunluk geceleri 2 den aşagıya yatmıyor gunduzleri hiç uyumuyor acaba burun tıkanıklığı olabilirmi burun içine pislik gördüğümde pecwte yardımı ile alıyorum ama sizlere sormak istedım
EJDERYAA Yasmncvk06 merhaba 🌺 fizyolojik serum ve burun aspiratörü kullan daha iyi temizleniyor peçete biraz acıtır gibi düşünüyorum yani huylandırır yada ileri iter ağlıyormu annesi o saate kadar çok geç yatıyor ama bilemedim karnı aç olabilir 🥰
Ecemtt Yasmncvk06 peçeteyle detaylı temizlik olmaz ben babyvac marka aspratör kullanıyorum harika bişey bebek ağlamadan hemen hallediyor burun tıkanıklığı ise ondan al derim
Sgz Yasmncvk06 3.ay atağıdır canım benim ki de öyle gece az uyuyor ağlayarak uyanıyor sürekli mızmız.🥺 Gündüz uykusunda sadece gözlerni dinlendiriyor tam bir afacan oldu
Yasmncvk06 EJDERYAA aglamıyor karnıda doyuyor emınım ama uykusu gelsede dırenıyor gunduz uykuları 20dakıka anca sürüyor
Beren13 Yasmncvk06 benim kizimda oyle karni tok alti temiz ama uyumak istemiyo ilgi kucak istiyo devamli
EJDERYAA Yasmncvk06 anladım cnm benim kızımda 10 aylık oda direniyor yani bende bu uyku konusunda muzdarip im 😰
Ecemtt Yasmncvk06 uyutup elektrk süpürgesi sesi falan acmayı denediniz mi benimki uyumuyodu öyle uyutuyodum şimdi onsunda uyuyabiliyor😀
Stellaa Ayni benim bebegim ama benmki daha 43 gunluk gece 4te uyudu resmen gunduz cok az uyuyo aksamlari uyumuyo ben anlamadim