Yigitoglum_2 Kızlar sutyen almıştım ama büyük oldu değişim yada iade yapabiliyor muyum arıyorum açmıyorlar ya litfen bilgisi olan yazsın iade kuponu yollamışlar ama iç çamaşırında iade olur muuu
Deletedmom318 Yigitoglum_2 İç çamaşırının iadesini hiç bir yer kabul etmez. Sonuçta iç çamaşırı hassas birşey
RundownMom Yigitoglum_2 külot falan değişmiyo ama sütyen atlet değişiyo diye biliyorum. Ama penti için geçerli mi bilmem
Yigitoglum_2 Deletedmom318 ,bana bazı mağazalar denettiriyor satın almadan önce off büyük geldi on kadar da para verdim
Deletedmom318 Yigitoglum_2 Ben online alıyorum genelde o yüzden deneyip denetmediklerini bilmiyorum. Külotlar, silikon ürünler, aksesuar, takı, kozmetik ürünleri ve korselerde hijyen dolayisiyla değisim ya da iade yapılmamaktadır. Sitesinde böyle yazıyor
Deletedmom318 Yigitoglum_2 https://www.kizlarsoruyor.com/alisveris-hediyeler/q7559126-penti-sutyen-beden-degisimi-yapiyor-mu
Yigitoglum_2 RundownMom com sgaolun arıyorum açmıyorlar ki sorucam ama icon de iade formu yollamışlar iade olmasa yollamazlardı heralde
Yigitoglum_2 Penti nin kendi mağazasından değişim yapabilirnmiyim acaba bide 90 gün muş galiba iadeler okadar uzun mu ya bilgiler dogru mu