Hemanjiomluminik Arkadaşlar oğlumu ne şekle sokarsam sokayım ağzından gaz çıkarmıyor. Bazen çıkarıyor o da ara sıra. Mamadam sonra deniyorum hep
Deletedmom190 Hemanjiomluminik Hangi pozisyonda ne nasil cikartmaya çalışıyorsunuz? Doktorumjz bize sıvazlamakla cikmaz biraz sert sirtina vuracaksiniz diyordu. Cidden biraz sert vurunca cikiyor rahatlikla
MTZ-61 Hemanjiomluminik her zaman o anda çıkarmayabilir daha sonra kucaktayken de bi bakmışsınız çıkmış 😁 bizde de öyle oluyo bazen. rahatsız olmuyosa çok zorlamayın
Nisanur889020 Hemanjiomluminik aynı durum ben yaşıyorum 4ay 10 gündür ve devam.ediyir ne yaparsan yapayım çıkmıyor
Sakvarelo Hemanjiomluminik kucağınızda dik konumda yukarı doğru iki-üç sıvazlayıp arkasına orta kararda vurmanız işe yaratacaktır, olmadı yüzüstü yatırın etrafa bakıp oyalanırken de çıkıyor ha öyle de mi olmadı o zaman rahatsız olmadığı sürece salın çocuğu 🤣🤣
Ay95 @Hemanjiomluminik Omzunuza yatırıp sıvazlayıp çok sert olmamakla vurun o zaman çıkar. Birde bazen hemen çıkartmayabiliyor biraz bekleyebilirsiniz.
morsevenfilolog Hemanjiomluminik Sırtını saat yönünde birkaç kez sıvazlayıp elinizi kubbe şeklinde yaparak hafif sert şekilde vurmayı deneyin. Bende bu yöntem hiç sekmedi. 🌺 Bazen hemen o anda çıkarmayabiliyorlar. Çıkmıyorsa da zorlamayın. ☺️