migade Elimle sütümü sağdığımda ilk başta çok duru geliyor rengi sanki rakı gibi çok sonrasında süt beyazı gibi geliyor..bu sağdığım duru sütü vermelimiyim ??
MTkutay migade o rakı gibi dediğin süt ön süt yani bebeğin su ihtiyacını karşılayacak süt oluyor vermelisin tabikide😂
Keziban Canım duru dediğin süte önsüt denir ve bebeğin sübye şeker ihtiyacını karşılar köyü beyaza dönen son süttür o da bebeğinin doymasini ve kilo almasını sağlar. Her iki sütte önemlidir sakin sagip atayim filan deme
Yagizalpim migade benim bebeğim sarılık geçirdi 4 gün küvezde kaldı kucağıma bile alamadım hep mama verdiler o yüzden bizde alışkanlık oldu günde bir kere yatmadan önce mama veriyorum
inismona migade genelde bir göğüsü boşaltamadan diğerine geçmeyi önermiyorlar. bir sonraki emzirmede tekrar ondan başlamalıymışsınız. Sağlık ocağındaki ebe öyle söyledi yağlı sütü alması açısından bebeğin.
Keziban migade tekrar emmek istediğinde o göğüsten başlamalısın canım onu bitirip diğerine geç ki mastit falan olmayasın
aysetunckilicfirat Ben de bebeğimin emmesi kısa sürdüğünde arkadaşların da dediği gibi en son kaldığım göğsümden devam ediyorum. Emmediği tarafı 10 dakika kadar süt poşetine sağıp bir sonraki emmede sağdığım tarafı veriyorum