Haticmkzm Merhaba kızlar. Kuzum 2800 kilo olarak doğdu 4aylık aşısında 5400 dü kilosu anne sütü alıyor sadece hemşire kilosu sınırda ama mama takviyesine gerek yoktur dedi ama içim pek rahat değil şuan 5aylık olmak üzere boyu uzadı ama sanki bana zayıfladı gibi geliyor virüs vakası oturduğum yerde arttığı için doktora gidemiyorum ne yapmam gerekiyor 😞
Betmuncur Haticmkzm bol bol emzirmekten başka mama verebilirsiniz. Çok değil günde bi iki defa tani içiniz rahat etmeyecekse. Ama bence kilosu az değil benim oğlum o ayda daha zayıftı.
Zeyzey2616 Haticmkzm mama verirseniz sizi iyice emmeyi bırakır. Emzirme danışmanlarının dedigi tek şey düzenli beslenme ve bol su içmekten başka süt artıran bişi yoktur. O ne kadar emerse sütünüzde o şekilde gelmeye devam edecektir insallah😊 Meme terbiyesi diye bişiden bahsediliyor birde gögüsker yumuşar artık bebegin ihtiyacı kadar süt salgılanırmıs. Facebookta emzirme akademisi diye bi sayfa var. Oraya da sorabilirsiniz.
Seda_123 Haticmkzm Her bebek aynı değildir kimisi ne kadar emsede kilo almaz kimisi az emer ama yinede kilolu olur kızım 3 kilo doğdu 4 aylık şu an 7 buçuk kilo bence sağlığı yerindeyse önemli değil bu kilo olayı zaten sizinkide normal düşük değil
Haticmkzm Betmuncur 2saati geçirmiyorum sürekli de kontrol ediyorum sütüm geliyor ama kilo alımı yavaş çok hareketli birde
Aselhafsam Ayda kaç gram aldı o önemli canm. Boyu nasıl.doğduğu kiloya göre normal geldi bana Bi tablo var bebek kilo suyla ilgili ona bak cnm en alt ve üst sınır yazıyor ortalama olması lazım
Haticmkzm Zeyzey2616 ya benm anlamadığım emdiği halde neden almıyor çünkü emzirtiyorken de sürekli çıkarıp göğsüme bakıyorum baya süt geliyor ilk 3ay emmek istemedi ama pes etmedim sürekli devam ettim emzirtmeye özellikle uyuduğu vakit alıp besledim emzirtme saatlerine dikkat ettim ona rağmen zayıf bana zayıf gelmiyor da insanların zayıf demesi canımı sıkıyor kafama takıylrum
Aselhafsam 4 aylık kız bebeklerde kilo; alt sınır 4500 gr, ortalama 6300 gr. üst sınır 8000 gr. 4 aylık erkek bebeklerde kilo; alt sınır 4600 gr, ortalama 6400 gr. üst sınır 8250 gr. Bu şekilde