Oznur24
Oznur24 merhabalarr 🥰 açıkcası daha pek tecrübeli değil yeniyim bu konuda ama şöyle ki gerçekten nasıl alıstırırsak öyle gidiyor evet bebeğimde beni emzik olarak kullanıyordu akşam üzeri 5gibi kalkıp artık sahura kadar uyumuyordu isyan ediyordum işlerimi yapamıyor kendime yetisemiyordum çok yoruldum bunaldım ve bebeğe eşim ve benden başka bakacak kımsemız yok gurbetteyiz Allah yardım etsiiin 🙏🏻😁 çok zorlanıyoduk uyumuyor uyutmuyor eşim resmen işte uyuyor bende evde ayakta uyuyordum yaklaşık bir ay önce ılk adımı attım ama eşim kıyamayıp geldi aldı Aseli cıldırdım bende pes ettim ilk günden, baktım gittikce zorlasıyor artık uykusuzluğa dayanamıyorum ciddi anlamda söz verdim Allahım sen yardım et hadi bismillah diyip basladım evet aglıyor ama ılk yaptığım gibi değil ek Gıda veriyorum uyku öncesi birazda emzirip gözleri kapanmaya yatın uyumasına izin vermeden yatagına getırıyorum babamıza ıyı geceler dıyıp opucugumuzu alıp odamızda ılk önce yemek sonra kırlenen kuyafwtlwrımıZı degısıyoruz 🤪 altını temızleyıp corapları cıkarıp bi öpücükte ben kondurup yataga bırakıyorum birde Sevdıgımız tek bır Ninnimiz var son ses onu acıyorum yanında sandalyede oturuyorum aşırı agladıysa o an alıp sakınlestırıp hemen gerı bırakıyorum dokunmamaya calısıyorum kesınlıkle sızde deneyın çevremde pısman olan kımseyı gormedım bızım amacımız uyku saatlerımızı duzenlemek ve desteksiz uyumaya alışmak hayırlısıyla başarıcaz insallah 🙏🏻😻🥳kim west yöntemini uyguluyorum sizede basarılar diliyor dua istiyorummmm 😍❤️