bianneeee Kızlar havaların ısınmasıyla sivrisinek ler hortlamaya başladı hatta az önce kulağımın dibinde vizildadi nasıl başa çıkacağız kullandığınız bir şey var mı tedirgin oldum şimdi yavrumu isirir diye canım sıkıldı
Kuzey-41 bianneeee yaa hiç sorma birde bu zebra sivriler var ısırdıkları yer çok kabarıyor yandık yine
papatya_annesi bianneeee Var canım çok şükür. Yeni doğum yaptığım da ev deli gibi sivrisinek kızımın yüzünü hep ısırmışlardı hatta 😏 sonra bi şey keşfettik harika bi şey canım MİLKWAY sinek kovucu canım harika bi şey inan ki ses dalgası yayıyo ama böyle asla rahatsız edici şekilde değil ve sinek sivrisinek hiç bir böcek gelmiyo biz alalı 3 sene olucak o zaman için eczaneden 80 almıştık e bebek te en son 50 liraydı canım gerçekten tavsiye ediyorum 👍
papatya_annesi Hatta biz yine taktık 1 haftadan beri yine çıktılar malum hiç böyle bi derdimiz yok şükür 🥰
Mom0870 bianneeee ay bende sinir oldum bugün eve 2-3 tane girdi oğlumun yattığı odayı hiç açmıyorum artık nasıl havalandıracağım bilmiyorum 🤷♀️
bianneeee Sağolun kızlar ana olmak zor onu isirmasin beni isirsin babasını isirsin ya da 🤣 Cibinlik gibi bir şey yaptircam artık besige YouTube da bir doktor güvenli alan olurlsturun diyor ama odaları da havalandırma dan cam açmadan olmuyor
Minikcivcivim bianneeee sineklik yaptırabilirsiniz. Eczanelerde satılan bitkisel özlü fısfıslar var biraz pahalı ama ben dışarda ondan kullanıyordum geçen yaz. Bir de raid var prize takılıyor onda da kullandım bir ara memnun kaldım.