Mirayhazal Kızım saat bası emmek istiyor🤷🏽♀️ Yaklaşık bir aydık durumlar böyle bizde diş belirtisi de yok🤷🏽♀️
Ebrudefne- Mirayhazal bizimkide 8 aya yaklaştı aynı durum var bizdede önce uzun süre kesintisiz uyurdu .. disimiz de yok halan arada ateş oluyor ama daha görünen birşey yok 🤷
barbarosunannesi Mirayhazal dişi çıkana kadar bizde böyleydik uykudan gözümü açamazdım gündüz.iki dişi çıktı rahatladık .inşallah sıkıntısz geçer
Eslem51 Mirayhazal bızde aynı durumu 7-8 ay aralıgında yaşadık doktra sordum büyüme nedenıyle oluyor dedi hatta gunduz uykularıda en fazla yarım saat sürerdi 10dk snra uyanırdı suan 9.aylık düzeldi cok şükür arada bir yıne yapıyor tabı ama ozmanlar daha fazlaydı asırı sınırlenıyordm gecıcek merak etmeyın bi sürec bu
Yagiz2626 Benim oğlumda 10 aylık hâlâ saat başı uyaniyo hatta emmiyo mamada yemiyo neden uyaniyo bilmiyorum 🤦♀️
Mirayhazal Myagz hayır canım sallayarak uyutuyorum meme de uyumuyor sürekli uyanıyor ama saat başı emip uyuyor
Kado87 Bizimkide 8 aylik 2 saat kesintisiz uyudugunu gormedim ek gidada yiyor memede emiyor ama hep kalkip meme emerek uyuyor aliskanlik oldu sanirim.
ozge1092 Aynı sorun maalesef bizde de var 6 aylık bebeğim. Diş olduğunu sanmıyorum Buda bi alışkanlık emmek istiyor uyanıp. Melisa çayı içireceğim 🤔
Myagz Mirayhazal benim oğlum çok uyanıyordu yarım saate bi saate bir falan sekiz aylıktı ama canım ben aç olmadığına eminsem emzirmedim omzumda pışpışladım şu anda on aylık aç değilse kendi de emmiyor geceleri sadece acıkınca emiyor uyku süresi de uzadı
Dnzdnz İnstagramda uyu bebeğim diye bir sayfa var 50 100 tlye uyku eğitimi veriyor aynı şekilde bir arkadaşımın bebeği saat başı uyanıyordu eğitimi aldı şimdi rahat şükür bi sayfasını inceleyin olmazsa bi yazın 💕🙏
Mirayhazal Eslem51 insallah düzelir ya oruç tutuyorum bide zaten sahura kadar uyuyamıyorum düzenim bozuldu onun sonrasında da sabaha kadar kalkıyor çok zorlanıyorum sabır ediyorum tabi ki