EmineGl Hayırlı geceler, 3-4 gündür gözüme çarpıyor, oğlumun yüzünde sivilce gibi birşey çıktı, 1 tane, acaba o nedendir ? Başına gelen var mı?
BenMathilda EmineGl Yakın zamanda hastalik atlattiysa ondan sonra da nuksedebiliyor. Bir şey isirmis da olabilir. Ama mutlaka gececektir 👍
sapling EmineGl bizde de bir aylıkken oldu canım doktor kuruluktan dedi ama yüzünün her yerinde vardı bebişimin biodermanın kremini verdi şuan azaldı baya
Sema10 EmineGl kilo aldığı için annesi benim oğlum da hızlı kilo alınca vücudunda sivilceler çıktı kızarık şeklinde endişelenme
Ebruayd1n Bizde de var canm 1 tane çıktı ilk sonra çoğaldı hafif kabuk bağladı 🤔 bende burda bekleyim tecrübeli anneler gelir birazdan
midyedolmam35 Kaç aylık genişler? Benim oğlum 2 aylıkken olmuştu 4. Aya kadar süreki oluyordu ve çoğalıyordu doktora götürdüğümde sormuştum hızlı kilo alımından demişti ebe de aynısını demişti ucu beyaz iltihap olmadıkça skinti olmuyor demişti kilo alımına dikkat edin bir ondan olabilir
Bilnermus midyedolmam35 canm bnm bebgimde ucu beyaz oluyo ne sorun oluyormus bi bilgon varmi acaba yorumu gorur gormez arastirdim ama