_sutepe34 Aynur30 şöyle bişey Doğum yaptığınız hastanede özel bi su damlası var bütün Doğum hastanelerin de oluyor ordan isteyebilirsiniz başka hiç bi yerde yok bnm kızım da öyle emdi
sapling Aynur30 benim bebeğim dört gün kadar reddetti canım ama gece emiyordu. Bu günlerde ne emzik ne biberon verdim ayakta geze geze memeye yakın tuttum ağladı ağladı en son alıyordu memeyi öyle öyle eskiye döndü şükür 1 buçuk aylığız
mnkfasulye Aynur30 bende aynı süteçten geçtim ve hala geçiyorum meme reddi cidden insanı üzen sinirlendiren bir konu bebeğin emmiyor diye vazgeçme sağıp kaşıkla ver sürekli biberon kullanma o zaman tekrar memeyi almayabilir. Her emzirmeden önce göğsünü sıcak suyla yıka kurula sonra emzir malum havalar ısındı terliyoruz bebekler o terdeki tuzun kokusundan da hoşlanmıyor. Sağarken sütün az gelebilir korkma bebek daha çok emiyor. Moralini yüksek tut pes etme inşallah geri döner memeye🤲☺️
minesk Meme reddi değil de az emiyodu biberona alışmıştı benimki, birazcık ağlattım vermedim biberon, şimdi memeye tam döndü, inatlaşmak gerekiyor bazen, 1bucuk aylık bu arada
08mayam Bebeğiniz kaç aylık ? Ben de 2.aydan 4-5aylık olana kadar yaşadım ama pes etmeyin altını açın öyle deneyin, kucakta zıplatarak ya da kafasının altına yastık koyup yatırın siz göğsünüzü tutturmaya çalışın en olmadı bi miktar sağıp verin sonrasında biberonu çekip hemen göğsünüzü tutun. Bunlar hep denediklerimdi
_sutepe34 sufflee sordum evet bn size rumuz aradım bulamadım unuttum daha doğrusu.suyu kaynatın ılıtın çok soğutmadan içine şeker atın karıştırın şekerli su olucak ama şeker miktarı da az olcak sonra göğsünüzden damlatın inşallah olur haber bekliyorum sizden
08mayam sufflee çoğu zaman sağarak veriyordum. Gece sıkıntımız yoktu ama gündüz baya hoplaya zıplaya sağarak her şekilde
mnkfasulye sufflee canım şekerli su bebeklere zararlı deneme kendi ebeni ya da doktorunu da arayıp sorabilirsin. Emzirme danışmanları oluyor doğum yaptığın hastanenin onları ara sor. Kendi kulağınla duymadığın şeyleri bebeğine yapma
_sutepe34 mnkfasulye Su içirme yok şekerli suyu kaynatıp göğsünün ucuna damlatacak bi damla damla onun bi zararı yok bn iki günlükken yaptı doktorum faydası olduğu için söyledim
sufflee mnkfasulye benim zaten 6.5 aylık kuzum mamada daha fazla şeker var yeter ki dönsün birşey olmaz 2 3 damladan