linakusunannesii Bebeğim şu 2 haftadır sürekli elleri ağzında bu neden oluyor sizce güzel anneler diş problemi için falan erken değil mi
Tuba9152 linakusunannesii hahaha benimki de epeydir öyle ben parmak diş fırçasıyla kaşıyorum bir kaçtır çok hoşuna gidiyor ama normalmiş ellerini keşfediyormuş Buda yavaş yavaş dünyayı keşfetmesi demek ☺️
GkhanKbr linakusunannesii Annesi ellerini kullanmayı öğreniyor elini ağzına götürmesi bile gelişim belirtisi 🥰
fatmahicip linakusunannesii benim bebeğim de 3 buçuk aylık ve ellerini ağzından alamıyorum emziğini kendi çıkarıyor sonra eller ağıza 🙈😃
bukremasal Ellerini tanımaya çalışıyor bizimde bugün 2. Ayımız bitti ve bir haftadir ellerini agzindan alamiyorum eldivenleri de çıkarmak zorunda kalıyorum islatiyor elleri soguyor ama mecbur çıkarıyorum ıslak eldivenle daha çok soğuyor bebelerimiz büyüyor annesi 🤗🤗🥰linakusunannesii
limonlukarpuzzz linakusunannesii bizde 3 ay 9 günlügüz ayni sorun bizdede var ama aliskanlik yapiyormuş o yizden ben eline zürafa dişlik verdim onu kemirip duruyor baya rahatlatti bizi aliskanligindan vazgecti 🤭