Vesiley Kızlar sütünüzü nasıl arttırıyosunuz hadi herkes bildiği süt arttıran besinleri yazsın birbirimize yardımcımcı olalım ☺️
Rabia_38_01 Vesiley ıspanak balik tahin petibor ve rezene anason karışımı cay bende guzel sut yapiyor tavsiye ederm 👍
Cigdemcey Vesiley canım ben bol su içiyorum baya baya içiyorum hemde bi damacana haftada tek başıma içiyorum 😂 bide yumurta ve ceviz yiyiyorum sütüm yağlansın diye işe yarıyor 👍
Deletedmom413 Vesiley 1 bardak süt Bolca cilek 1 kaşik bal 2 3 tane ceviz Blendrlayin icin 💪😊 Tgchn laleninannesi keremrvm
Sumide ben karatay diyetine basladim sütüm şükür arttı canim bol su içiyorum aksamlari rezene isirgan çayı içiyorum sebze yiyorum galiba suyu cok içmeye basladim ondan artti normalde azdı sütüm. tahin helvası yemekten şişmiştim
sevda3460 Vesiley Bende aktardan emzirme çayı aldım birde solgar aldım işe yaradı bende bayaa birde bol su tabiki 🤞
newmoom Vesiley günde 2 bardak rezene 3 litre su okadar içmisim ki mastit oldum 😢 ateşler sancılar içinde kıvranıyorum 😰
keremrvm Dereotu ve kompostolar sut yapiyor diyorlar bende iciyorum deniyorum ama bi faydasi Yok gibi
Tgchn Her şeyi denedikten sonraki kanaatim şu ki ne yaparsanız yapın ne kadar sütünüz çıkacaksa o kadar çıkıyor. Mucize bir fayda görmedim her şeyden üç aydır tüketiyorum