Hakcjrks Doğum yapalı 5 gün oldu ama göğüs yaralarım çok fena kanıyor ne yapmam lazım geçmesi için acaba
Ata0905 Hakcjrks kantaron yağı veya tahinin üzerindeki yağı sürebilirsiniz. Garmastan pomad da çok iyi fakat emzirmeden yıkamalısiniz . Geçmiş olsun .
menis_21 Hakcjrks Ayva çekirdeğini 5 - 6 tane kadar yarim çay bardağı su için de bir gece üstü kapalı olarak buzdolabında bekletiniz ertesi gün jel kıvamını alacaktır günde 2 defa o jeli göğüs ucunuza sürünüz emzirmeden önce yıkayınız göğüslerinizi 2 güne kalmaz faydasını göreceksiniz…
Defneveannesi Hakcjrks 45 gün bu acıyı çekmiş biri olarak kantarondan tutun karbonata kadar herşeyi denedim yalnızca 10 liralık bir merhem iyi geldi adı thiocilline göz merhemi olarak geçiyor onun sayesinde 2 günde geçti. Emzirmeden önce mutlaka yıka
menis_21 Hakcjrks Allah Allah ama göğüs pedi kullanmayın tabi yapışkan bisey oluyor ama sürekli kullansanız faydasını göreceksiniz bir defa yapınca hemen geçmez ki ….
DeryaKenanKayra Canım öncelikle bir tane göğüs kalkanı edin . Her emzirdikten sonra mutlaka zeytinyağı sürüp kalkanını tak. Ben lansinoh çatlak kremi de kullandım ama kalkan ve zeytinyağı iyi etti beni. Her emzirmeden sonra tekrarla ama inşallah iyi olur🎈