Tgce16 Bu ne kızlar ya on tane var belki daha fazla huylandim her yerim kaşınıyor neden olur nedir bilen varsa söylesin:((
Tgce16 Janss ya muhtemelen bugün balkon kapısı açıktı iftarı orada yaptık ama bu kadar çok olunca baya bir kıllandım birşeye gelmişler gibi , bakliyatlari kontrol ettim temizler ay hala kaşınıyorum
Janss Tgce16 Işık açıksa ona gelmişlerdir. Sinek ilacınız varsa sıkıp sabaha kadar kapalı tutun, sabahta havalandırırsınız.
YK_ Tgce16 cnm kötü niyetle atmadim gifi ya minicik böcek nolacak sinek ilacı sıksan bile kurtulursun psikolojik senin kaşıntın bence
YK_ Melek22 bebelerin bilinçaltına işliyormuş ya uyurken çıkardığımız sesler ıyi işte seninki mutlu bebe olur hep gül 😇😅
Mom8 Tgce16 yeşil mi rengi? Cam açıksa dışarıdan gelmiştir ışığa yapışıp ampulün sıcaklığından ölür bu bir kaç saate
Deletedmom23113 Tgce16 canım bu kronomid adlı bir sinek türü , genelde çok sıcak yerde oluyor ve su var sa pis, temiz geliyor ,bizim evin balkonunda da çoktu , ilaçlattık, genelde zararsız dediler ama ne olur ne olmaz 😊