FundaAlparslan merveyildirim06 tabi ki de sade balım şeker tuz süt ürünleri yasak 1 yaşına kadar denedin alerji yoksa meyve ile karıştır muz elma armut gibi şeker asla verilmemesi gereken bir şey meyveler ile karşılaması gerekiyor gerekli şekeri 🥰
Esdoel Selda7 irmiği haslayip içine bebe bisküvisi atıp yedirebilirsin. Yoğurda pekmez yada şeftali muz ezip yedirebilirsin havuç hasla oda bilir ama birden yüklenme yarım çay bardağı kadar yedir gunde
Selda7 Esdoel bana sağlık ocağındaki hemşiremiz ilk sebzelerle başla meyveyle başlarsan sebzeyi emek istemez demişti o yüzden havuç yada kabakla başlıycam
Esdoel Selda7 evet o olur balkabağı isal yapıyor canım ben kızım kabız oldukça yapardım onun için erken diyecektim
Esdoel Selda7 sen bilirsin tabi ki ben önce muhallebilerle başlamıştım şuan 3 yaşında kızım her yemeği yer küçükken de öyleydi hepsi aynı olmaz
Selda7 Esdoel Benim ilk çocuğum ben bilmiyorum öyle yönlendirdi hemşiremiz ama bide eşim aşırı yemek seçen bi insan onun gibi olmasın diye uymaya çalışıyorum