Hilalkorkmaz Hanımlar bebekleriniz kaç aylık ve kaç numara bez kullanıyorsunuz, benim kızım 11 aylık olacak yakında slepyy 5 numara kullanıyorum
ybk2019 Hilalkorkmaz 8 ay 17 günlük 6 numaraya geçtik yeni 5 numara çok sıkıyordu yanlardan kapanmadigi için kaka falan siziyordu hep, aşırı rahatladım şimdi 😂
Deletedmom190 Ya banada biri cevap vrsin o zaman lutfennn. Bende sleepy 3 numara kullaniyorum. Ustunde 4 9 kilo yazıyor. Kizim 5.5 kilo Ama kizimin poposunda hep iz çıkartıyor. Dar geliyor gibi. Poposuda löp löp et 😂 4 e mi gecmeliyim
Hilalkorkmaz Deletedmom190 bezlerin üzerinde yazan numaralar uymuyor genelde bende 5 aylıkken 4 numara kullanıyordum o zaman kızım 6 buçuk kiloydu bebeğini sıkıyorsa ve dışarı çıkıyorsa kakası bence bir büyük bedene geçebilirsin.
Fatmaykul Deletedmom190 evet canım 4 numara daha iyi olur bence bebiş için. Biz 5 kilodan beri 4 numara kullanıyoruz. Şimdi 8 buçuk hala 4 e devam
Deletedmom190 Fatmaykul Aaa anladim o zmaan 100 tane bez var evde suan biter bitmez 4 e gecis yapiyorum