Serenuysl Sadece sağ göğsümden emzirebiliyorum , sol göğüsüm değseler taş gibi ve çok ağrıyor. Süt gelmiyor oğlum ememiyor. Ateşleniyor göğsüm , patlayacak gibi . Masaj yapıyoruz ama fayda etmiyor . Bugün yine emzirmeye çalışırken kanlı süt geldi bıraktım . Kolumun altına kadar sacılar sızılar dağıldı . Ne yapabilirim .
deletedmom2200 Serenuysl sağmanız lazım mastit olmasın dikkat edin. Sık sık emzirin veya sağın sonuna kadar
Kuzumveben Serenuysl gogusunuzu sagmaniz lazim mastit olmussunuz,sut kanallarin calismasi icin sutunu sagmalisin
ZeynoEylul24 Serenuysl mastit oldunuz sanırım. Aynisini bende yaşadım geçen günlerde mahvoldum ama ben grip gibi halsizlik üşüme ateşlenme mide bulantısı falan. Her emziren anne olabiliyor sesi doktor normalde sesi antibiyotik verdi. Ve bebeğini emzirecek olursan o göğsünle önce sağıp o sutu dökmen sonra emzirmen gerekir aklında olsun sağmalısın göğsünü.
BiciNanaMusi Bende aynı dertten muzdaripim 😣 gogus ucum olmadigindan sagiyorum fakat sol gogsumun etrafı çok ağrı yapıyor sagiyorum ama azıcık süt geliyor ve taş gibi 😣😣😣
SdCkmk Serenuysl Süt sağma makinesi ile sütünüzü sağın. Eğer yoksa elinizle sağabilirsiniz. Biraz boşaldıktan sonra o göğsünüzü emzirin. Bebeğiniz iyice boşaltır muhtemelen. Gün içinde de aynı gögsü değil iki gögsü eşit şekilde emzirmeye dikkat edin. Sıcak su altında masaj da yapabilirsiniz. Bununla ilgili instagramda videolar mevcut. Doğru emzirme tekniği ile kısa sürede ağrılarınız geçer inşallah 🙏🏼
superboyAliAsaf Canim bende gecen gun oldum oyle gogsum sisti sisti ates yapti sagdim rahatladim valla
Medine722018 Çok geçmiş olsun canım göğsüne bir lahana yaprağı sar ağrısı geçer elinle yada süt sağma makinesiyle göğsünü boşalt emin ol iyi gelecektir denemiş biri olarak
DuyguYldz Serenuysl canım sıcak su dolu kabın içine havlu koy havlusu sık sık gogusune koy yumuşatır ama o gogusune bosaltman lazım makina Alman şart yada tanıdığın birinden ödünç işte duşta da gogusune sıcak su ile masaj yap ve doktora git mastitis olduysan ilaç kullanman lazim
catwalk https://www.instagram.com/p/BpxBF31FZ0P/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=zni92tedyj3l bak böyle birşey buldum.Umarım en kısa sürede geçer🙏🏼
Kelebegimm Denenmiş bir yöntem de ben söyleyeyim. Kovaya dayanabileceğin sıcaklıkta su doldur ağzına kadar. Yere koy üstüne eğil göğsün içine girsin. Ama birinden yardım almalısın hava çıkmayacak şekilde senin üstüne battaniye örtsün. Göğsüne masaj yap O buhar göğsünü yumuşatacak ve o süt kendiliğinden akacak elinle daha çabuk boşalmasını da sağlayabilirsin 😊
Yusuftunaelif Kelebegimm bende bu yöntemi sıcak su dolu siseyle denemistim göğsüme yaklaştırarak sonrada lahana yaprağıyla kurtulmuştum :)
gyns Serenuysl Suyu kaynatın, göğsünüzü üstüne koyup, buharın üstünde masaj yapın, yapılamayacak gibiyse bile sadece tutun.. Sıcak duştan daha etkili geldi bana..
Buse_ Serenuysl bi kaba kaynar suyu koyup buharda göğüsünüzü bekletin buhar geçtikçe 2-3 defa yapın süt gelmese bile ısrarla sağın benimkini makine işe yaramamıştı el pompasıyla açtım ilk 3-4 dk süt gelmedi ama ısrarla yapınca bir anda süt boşaldı şimdi düzenli olarak sağma makinesiyle boşaltıyorum şükür kurtuldum 🙏
yeg Soğuk uygula canım lahana yada dolapta nohut varsa soğuk uygulama ve masaj sürekli sağ iyi gelir geçmiş olsun