Gzd_ Ddilekk benim de çok uzun sürdü 3 ay oldu 2 hafta önce bitti ve hiç ara vermedi sadece bir hafta boş gezebildim.
kbra4334 Ben🤞🏻😂 zaten Doğumdan sonra kanamam 51 gün sürdü ilk adetimde onun üstünden 35 gün sonra oldu . İyiki de olmuş zayıflamaya yardımcı oldu 🤗
Ddilekk kbra4334 normal olabiliyor yani ara ara hala oluyor tam bitti derken yine birkaç damla geliyor 64 gün oldu 😞
kbra4334 Ddilekk aynen benimde öyle geçen gün adetim bitti dedim üç gün geçti üstünden temizlendim bi baktım yine gelmiş. Tam anlamıyla temizlenmemiş demekki diye düşündüm. Sizinde öyle olmuştur . Normal mi sezerysn mı oldunuz
kbra4334 Ddilekk benimki sezeryan. İlk adette hemen düzene girmez heralde iki üçte belki düzene girer eskisi gibi
Ddilekk Gzd_ yaa baya uzun sürmüş sizin de bende doktoru aradım gel bakalım dedi ama gitmeye korkuyorum şu günlerde
Ddilekk kbra4334 düzene girmesini hemen beklemiyorum ama tamamen kesilmediği için Doğum sonrası bir sorundan mı oluyor diye kendimi alamadım
kbra4334 Ddilekk yoğun bi şekilde gelse sıkıntı var derim ama damla damla olduğu için normaldir. Her günlük ped değiştirdiğim de bi damla oluyodu arada şuan geçti tabi
taslan Benimde 50. Gun 30 gunden sonra pet cikarsim ama hala ara ara geliyor lekelenme normal dogum oldu dikisimde varsi bugun doktorum gel bi goruyim dedi ama madem herkesde var sotmiyim bosuna 😂