OnurToprak Merhaba 1 yaş asısı sonrası neler yasadınız .. ınternette fazlasıyla olumsuz hıkaye okudum. Inanılmaz demoralıze oldum. Yarın yaptıracagız ama huzurusuzum🙏🏻Yaptıranlar tecrubelerını paylasırsa cok sevınırım
Deletedmom278 OnurToprak Aşının elbette yan etkisi olabilir ama bu sorun değil yapılması gereken bir şey ateş olur uykusu bozulur huzursuz olur ama en fazla 2 3 gün sürer. Yada bunların hiçbiri olmaz yaptırmadan bilemeyiz.
Ikrazumra19 OnurToprak bizde hic bir etki yapmadi normaldi ates filan olmadi olmadi hafif huzursuzluk oldu
Eylul0819 OnurToprak dün olduk çok şükür bi sıkıntı olmadı sadece gece biraz huysuzlandı uykuya dalamadı
OnurToprak Ikrazumra19 dılerım bızım ıcınde aynı olur. Anne olrak fazla duygusal davranıyorum ası vb durumlarda sanırım:)
MuhammedAmine OnurToprak oğlumda ateş olmadı çok şükür zaten huysuz bir çocuk can acısıyla bir tık daha huysuzlaştı 3-4 gün . Ama bizim asıl sorunumuz şu oldu oğlum aşıya giderken yürüyordu bacaktan aşı oldu canı acıdığı için 1 hafta kadar yürümek istemedi sonra oda düzeldi çok şükür