Utkusmother Meraba arkadaşlar oģlum 11 aylık oldu ve ısırmaya başladı hem emerken hem çıplak bulduğu kol,bacak,omuz, yanağım 😔😔canımı da acıtıyor nasıl yapabilirim de unutturabilirim. Önerilerinizi alabilir miyim 💐💐
Kitapkurdumom Utkusmother benim bebegimde ayni, 11 aylik ve kollarim mosmor oldu isirilmaktan. Salatalik veriyorum dis kasiyici veriyorum yok bana misin demiyor
Annesirintugceuzun Utkusmother Kızgın olmayan ciddi bir ifadeyle gözüne bakarak hayır deyin. Her defasında. 👌
Deletedmom278 Utkusmother Bana kalırsa ne hayır deyin ne de tepki verin. Isırdığı zaman bunu yapmaması gerektiğini güzelce göz teması kurarak anlatın ve kucağınıza alın. Eline bi oyuncağını verin. Bu tür alışkanlıklar biraz uzun sürüyor sabrederek bunu devamlı hala getirin. Güzelce anlatmak her zaman daha iyidir. Kesin ve katı kurallarla anlatmak bebekte olumsuz etki yapar.
Gulsum71_ Kitapkurdumom bence salatalik vermeyin haberlerde izlemediiz galiba bebegin soluk borusuna salatalik parcasi kacmiş öldü bebek eger bilginiz yoksa dikkat edin lütfen belki izlememiş olabilirsiniz
Deletedmom278 Senihaaa Bu pek mantıklı bir şey değil maalesef. Çünkü işi inada bindirmek geliyor sonrasında.
Y_E1234 Bence tepki göstermek doğru değil davranışı yapmayı daha da artırır güzellikle unutturmaya çalışın 😊
sm_goktugada Y_E1234 oğluma tepki gösterdim ve unuttu 5 aylıkken dişini çıkardı 11 aylık şu an hayır kelimesini biliyo ve yapmıyo evet de gayet ii biliyo ☺️
Senihaaa Deletedmom278 yani bize doktorumuz böyle söyledi tabi benim oğlum çok inatcı değil o şekilde yapınca bıraktı 3-4 gün içinde
Deletedmom278 Senihaaa Belkide ama çoğu bebekte tam tersi etki yapıyor bilirsiniz bebekler genelde ısrarcı olur ve anne baba olarak tepki verince daha fazlasını yaparlar.
Kitapkurdumom Gulsum71_ yaa ciddi misiniz? Hiç görmedim cok üzüldüm Allah korusun bebeklerimizi😞 bi dahakine dikkat edeyim teşekkür ederim 🙏
Arven10 Utkusmother sakin ve net bir şekilde ısıtmak yok deyin sonra dikkatini Başka bir şeye yönlendirin ya da ısınabileceği birşeyler verin elma salatalık soyun onu verin bunu ısınabilirsin deyin