Esma12 Kızlar yardim edin ya iç basurum var cokkk afedersiniz büyük abdest yaparken ağlayarak yapıyorum çok kan da geliyor rahat wc çıkmak için napıyorsunuz
ftmftm Esma12 benm komşumun felakettti ağlıyordu botoks yapılıyomş yaptırmadı felan şimdi hem botoks yaptırdı lazerle de aldırdı 3-4 haftaya iyleşme başlar demiş doktor çok çok kötüysen bence kötüleşmeden doktora git tesavini ol bekledikçe ilerleyen bir hastalık. Sülükte yapanlar var
Denizeva Esma12 Vicks sür canım aynı sorun bende de var aşırı rahatlatıyor kulak çubuğunla sürebilirsin içine ne yaptısa geçiremediğim acı Vicks sürdükten beş dakika sonra huzurla uykuya dalıyorum
Premses- Esma12 kan geliyor sa catlak vardır canın iyi bilirim onun acısını doğumdan sonra çok çok çok cekdim ben duphaloc diye sürüp var iç yumusatsun tuvaletini bol bol sıvı tüket ve o çatlak yere krem gerekir keşke doktora gidebilsen ben gittimde kurtuldum
Desire34 Esma12 patlıcan saplarını kaynatıp suyunu içmiştim çok iyi gelmişti isterseniz bir araştırıp deneyin
Sahreyldrm Hicbisey fayda etmiyor ben de 6 aydır aynı durumdayim ekmeği kestim beslenme seklimi sebzeye odakladim ama yok aynı
ertugrulbey19 Bende de mevcut afedersiniz dıştan bile biraz farkediliyor ama allahtan öyle kanama falan yok 😣 Hamilelikte vardı doğumdan sonra biraz rahatladı ama şimdi tuvalete çıktıktan sonra biraz aciyor açıkçası ben şuan hiç bişey yapmıyorum 🤦🏻
ftmftm Esma12 öyle malasef komşum baya çekti direndi ama şimdi keşke baltan botoks yaptırsaydm bu kadar ağırlaşmazsı dedi bi araştır istersen çok geçmiş olsn