Mrblar buraya ne zmzn doğum hikayemi yazacam diye sabırsızlaniyordum şansimiza koranali günler geldi Allah beterinden korusun isallah evet anlatmaya baslaya bilirim üçüncü aynin 13 de gelen mucizem biricik kızım AYLAM ilk dogumum bu arada cuma sabahı doktoruma gittim son kontrole doğum tekrar gerçekleşmedi bu arada kızım 41hafta 6 günlük oldu sancı var ama ben hissetmiyordum doktorum şaşırdı 99 çıkıyordu cihazda yatış yapalım dedi sancı cekmedigim için kabul etmedim ve ret ettim yatisi doktorum bana eğer bugünde olmasa sezeryan dedi tam diyip eve geldik eşimle eşim beni bırakıp ise gitmesi lazımdı akşam geldiğinde kasıklarımda ağrı başladı ama normal doğum sancısı değildi bu hemen doktara gittik şehir Hastanesi’ne acilden giriş yaptık yapmamla birlikte 5 tane doktor geldi sancı çıkıyor nst ama bende ne bı açılma nede normal doğum sancısı gibi sancı yok hemen sezeryan deyip doğuma aldılar beni son ana kadar da normal doğum istiyordum nasip olmadı bebeğimi iki kilo bile beklemez ken hatta dokturum 42 hafta tamlasa bile kuvese girer dediği bebeğim 4.100 Gr kucagima aldım hatta kayda iri bebek diye girdiler ben şok oldu öyle alıştırmistim kendimi bana gostermicekler diye ama öyle olmadı çok şükür Belden uyusturup doğuma aldılar saat askam 10 acile gittim yatış falan derken 10.30 oldu saat doğumda kızım 11 de dünya gozlerini açtı ve bana verdikleri zaman o anki kokusu cennetin ta kendisiydi diye bilirim o duyguyu hiçbir şeyde yaşamadım ben ve bebeğim ağlarken niye ağlıyor diyip bende ağladım ebemiz bebeğimi yanıma ten teması yaptı o an sanki dünya durdu o an benim için yeni bir hayat başlamış mehersem kızım AYLAM benim ilk göz ağrım biraz uzun oldu kusura bakamayin kucağına alan annelerimiz sağlıkla büyütün yavrunuzu isallah doğum yapacak arkadaşlarda o anı doya doya yaşayın derim tarifi yok çok sağolun 🤲😊😊😊