keremrvm Merhaba bebegim kuvezde hala persembe gunu rop testi yapacaklarmis konu hakkinda bilgisi olan biri bakabilir mi ve 500 tl karsiliginda bi ucret istendi de bebek hala yogun bakimda oldugu icin hastane karsilamaz mi ?
Hunilianne keremrvm Rop bi hastalık ve göz damarlarının gelismemesiyle ilgili. Kısacık bir işlem. Göz küresinin arkasındaki damarlanma gelişimine devam ediyor mu diye bakacaklar. Ancak yogunbakimdayken yapılanlardan ekstra ücret alınmadı Bizde. Hatta taburcu olduktan sonra ikinci 3. Rop muayenesinde de alınmadı. sizinki özel hastane mi?
nzlkc keremrvm bebeğim benimde kuvözde 13 gün kuvözde kaldı. Doğumdan sonra 1. Ayda rop yaptırın dediler biz çıkmıştık hastaneden zaten. Ama rop muayenesini her hastane yapmıyor ve pahalı bir işlem. Doktorlar hastanelere özel olarak geliyorlar. Araştırıp 350 tlye yaptırmıştım. Rop için gelen doktora. Bebeğinizin yattığı hastaneyede dışardan geliyorsa doktor onunla ilgilidir belki.
prenses3509 keremrvm özel hastane dahi olsa karşılıyor devlet rop muayenelerıni benım kızımın ilk muayenesı özel hastanede küvezde kaldıgı dönemde yapıldı ücretsiz. Sonrasında da devlet hastanesinde yaptırdık. Zaten bakan doktor sürecı takıp ediyor. Ropa her gittiğinizde randevu veriyorlar.
Zeynepazram prenses3509 benim kızım 41 haftada dogdu saglk ocagındaki ebe 3. Ayda göz muanesne götür dedi rop falan demedi götürdüm bir sey cıkmadı su an 5 aylık her bebege rop muanesi mi yapılmalı
Yamacbartu Benim oğlumda 33 gün kaldı küvette ılk muayenesi hastanede yapıldı özel hastane olmasına rağmen ek bır ücret ıstanmedı daha sonrasındaysa oçdevlet hastanesine yolladılar ajandada Üsküdar Zeynep Kamil hastanesinde kontrollerımıze devam edıyrouz
keremrvm Nurtalib 34+2 su bitmesinden kaynakli acil sezeryana alindim su Neden bitti nasil bitti bilmiyoruz
Deletedmom200 Zeynepazram prematüre bebeklere özellikle kuvezde kalıp tüpe bağlı kalan oksijen alan bebekelre yapılır .zamanında doğan bebeklere sadece göz muayenesi olur
prenses3509 Zeynepazram rop muayenesi sadece erken doğan bebeklere yapılıyor küvezde oksijen aldıkları için göz damarlarına zarar veriyor oksijen . Zamanında doğan bebeklere normal göz muayenesi yapılıyor sprun yoksa sıkıntı olmaz. Erken doğan bebeklerın cogunda göz damarları gelısmeden doğuyorlar o sebeple yapılması şart
Nurtalib keremrvm yavas yavas eksilmistir canm haberin olmamış demek ki rop muayenesi bi kez degil gerekirse daha fazla yapilir siz her defasında para mi ödeyeceksiniz ben devlette yaptigim icin ucret odemedim her on gune ya da on bes gune cagiriyorlar gözlerin gelistigi zaman 6 ay sonra gel diyorlar
Deletedmom200 keremrvm benim kızıma iki defa yapıldı .özel hastane para talep etmediler çıktığında Zeynep Kamile gittik ordada ücret ödemedik.Bazi hastaneler para alıyormuş dışardan doktor geldigi için galiba hastanenin insafına kalmış bilmiyorum
Deletedmom200 İnşallah tez vakitte kuacginiza alırsınız bebeğinizi bide rop muaynesi bebek 1 aylıkken yapılıyor.