iki_prens_annesi_ Kızlar bebeğimin dili bembeyaz dunden beri aceba pamukcukmu eğer öyleyse evde gecermi yoksa doktora mi gitmeliyiz bu arada bebeğim 41 günlük
Nildailay iki_prens_annesi_ bebeğimizin ağzını ve kendi göğsümü her emzirmede karbonatlı su ile temizle biraz gözlemle geçmezse doktor yardımı al ilk aşamada doktorda bunu önericek inatçı pamukçuklarda ilaç veriyolar
Busragungor iki_prens_annesi_ her emzirmeden sonra bebegine 1 cay lasigi su ver ki agzinda sut kalip bakteri yapmasin. Gogsunu sutunle silme amac zaten sutun bakteri uretmesi suyla sil. Oarmagina gazli bez dola karbonatli suya batir agzina sok iyice dolandir dilinin ustune surttur iyice korkma
Sezenaksukarademir iki_prens_annesi_ ben tatlı badem yağı veriyordum 3 damla o çok iyi gelmişti bize başka bir çare bulamamıştım
Yenidenanne Pamukçuk oglumdada olmuştu dr mikostatin diye bi damla vermişti internettende araştır istersen
iki_prens_annesi_ Nildailay teşekkür ederim yarın deneyeyim peki riskli mi yani ne kadar bekleyip gotureyim sağlık ocağında ki ebemizi arasam bilgi verir mi aceba
Nildailay iki_prens_annesi_ eğer geçmezse riskli yani riskli derken damağa be boğaza yayılırsa emme güçlüğü meme reddi yaşıyabilirsiniz seyrini takip etmek önemli
iki_prens_annesi_ Busragungor aa çok saolun ben su vermemeye calisiyodum daha küçük diye dmeekki bisey olmazmis
Yenidenanne Busragungor göğsümü sütümle silmemi özellikle dr söyledi çünkü sütün temizleyici özelliği suya göre çok daha yüksek.
iremdrtrlr Sezenaksukarademir kaç aylıkken vermiştiniz. Her şeyi denedim mikostatik kendi göğsüm için kremler. Çocukta tamamen temizleniyor biraz arayı açsam geri geliyor hemen ama benim göğsüm geçmiyor bi türlü
Tgcmrt35 iki_prens_annesi_ gün aşırı aklınıza geldikçe yapın özellikle emzirmeden sonra ağzını temiz tutun
iki_prens_annesi_ Nildailay karbonatli suya başladım eğer bi kaç gün içinde gecmezse ve bebegimin zorlandığını görürsem doktorumuzla irtibata geçicem saolun
Ygzpri iki_prens_annesi_ Nildailay Cdmars1 iremdrtrlr Bebeğim 8 aylık dilinde arka kısımla 3-4 haftador vardı 2 gündür emme retti yemek retti yaşıyoruz boğazınamı aktı acaba sağlık ocağındaki doktor sivilce gibi pamukcuk gibi değil dedi bh gün çocuk doktoruna götürcem
02022020 iki_prens_annesi_ gazlı bezi serçe parmağına sar çok ileri gitmeden nazikçe temizle geçiyor süt kalıntısıda olabilir
Cdmars1 iki_prens_annesi_ canım dilini sil geçiyorsa süttür geçmiyorsa pamukçuktur. Biz yaşamadık ama görümcem gazlı bezle temizliyordu bazen de karbonatlı suyla da siliyordu
Oyku1801 iki_prens_annesi_ mikostatin ve karbonatlı su bizde işe yaramamıştı.burdan bi arkadaşın tavsiyesiyle karadut şurubu kullandık 3 aydır geçmeyen pamukçuk 3 günde geçti tabi günlük suda veriyorum