Leblebininanasi 21 günlük bebeğim kakasini her emmen sonra yapiyor fakat agliyor kaka yaparken zorlanıyor sıkıyor kendini normal mi ?
Tgchn Leblebininanasi çok normal ikiz annesiyim ve bebeklerim çok gazlı aynı dediğiniz gibi oluyor doktorumuz normal olduğunu söylemişti
badew Çok normal canım gazlı bir bebek olabilir ki gazlı olmasa bile ilk zamanlar bebekler gaz çıkarırken çok zorlanır.ama zamanla gececk merak etme
badew Leblebininanasi canim ne yaparsan yap kivraniyorlar ama bacaklarını karnına doğru hareket ettirsen daha rahat eder ya da tek kolunun üstüne yan yatır yani benim kızım öyle rahat ederdi biraz
Leblebininanasi badew deneyeceğim canım.cok.sag.ol inşallah benim yavrumda rahat eder . Bio gaita verdi doktor Fakat benim kizim zaten yapabiliyor kakasini içermedim siz.iciriyor muydunuz
badew Leblebininanasi ben hiç kullanmamdim o tarz şeyler kızım gazlı bı bebek olmadı ama ilk zamanlar zorlanıyordu tabi 1 ay falan sürdü bu durum.ben sıcak havlu karın masajiyla hallediyordum ama gazlı bı bebek olsaydı kullanirdim heralde