Anneveoglu 1 hafta önce diş mi ? Diye resim atmıştım diş demiştiniz. 2 gün önce patlattı kaşığa vuruyor 🥰 ne zaman uzar
Deletedmom819 Anneveoglu uzaması belli olmaz. Bizde bugün 7. Dişimizi patlattık bakalım ne zamana uzayacak
Yegino Anneveoglu bizim ilk dişimiz patlayalı 10 gün oluyo 2-3 cm falan uzadı sanırım ikinci dişimizde sıra o da 3-4 gün önce patladı 😊
1Dost Anneveoglu benim kızımın bi haftada damakları şişti patladı yaklaşık 15 gün oldu daha şimdi uzuyor
Anneveoglu Birkizbirerkekannesi teşekkür ederiz 🥰6 ay 24 günlük. Çok huysuzdu iştahı yoktu zor oldu. sizinki kaç aylık
Birkizbirerkekannesi Anneveoglu biz 6 aylık olmak üzereyiz ve neredeyse 3 aylıkken başladık salya herşeyi ağıza götürme dis etleri şiş alttan gözüküyor ama gelmiyor 😣
Anneveoglu Birkizbirerkekannesi 15-20 güne gelir sizinkide öyle kolay olmuyor malesef. Çok çekti paşam huysuzdu deli gibi benim elimi ağzına sokuyodu kaşı diye
Areliko 10,5 aylık daha diş yok ☹️ Kime çekmiş zalımın oğlu bilmiyorum 😂D vitaminini de kullanmadık ondan mı bilmiyorum 😏
Areliko Anneveoglu bıngıldak 15 günlükken fark edildi çok küçülmüştü kaç tane doktora gittik kullanmayı kesin dediler