Parsmls Bugun bebegıme sağlık ocagında 2. Ay asılarını yaptırdık ateş fln olmaz dediler herhangi bir ilaç da önermediler ama 6 saat fln geçti suan nedensiz ağlıo kıpkırmızı kesilio 37,4 ateşi yardımcı olursanız sevınırım
Spectacular Parsmls 2. Ay canlı açıdan dolayı ateş olabiliyor , carpol verin eğer kusmazsa ya da fitil. Biz de ateş olmamıştı ama huysuzdu vermiştim ilaç
Alim7189 Parsmls bugun bizde olduk 2.ay asimizi doktorumuz carpol yazdi yarim cay kasigi atesi 38 olnca ver demisti 8 saatte bi canim sende al hemen carpol. Bizim atesimiz 38 olmadi 37lerde geziyo ama ben verdim yinede cnku surekli agliyo doktora sordm ver dedi carpol ates dusurucunun yannda agri kesici de agrisi vrsa onada iyi gelir dedi. Geceyi rahat gecirirsiniz sen nobetci eczaneden al surubu kuzum
hira5bugra- Parsmls bizde Perşembe günü gideceğiz arkadaşlar gitmeden önce calpol ver ateşi ağrısı olmaz dediler deneyen oldu mu acaba
Parsmls Alim7189 evet simdi yolladım aldı eşim kendi doktorumuzuda aradım 2ml verin dedi.. sağlık ocagının uyarmamasına sınır oldum sordum üstelik bir de ates yapmaz dedi bayılcak cocugum ağlamaktan .. siz kaç ml veriyorsunuz
Alim7189 Parsmls ml olarak bilmiyorumda kuzum yarim cay kasigi verdim ben. Evet bazen dusuncesiz olabiliyolar malesef
Sesem Bizde dün yaptırdık banada bir şey demediler okuduğum danıştığım kadarıyla ateş olabilir dedikleri için sürekli sordum anca öyle olabilir dedi fitil yazdırdım ne olur ne olmaz diye.
Parsmls @ hira5bugra- biyerde onceden verilen ağrı kesicinin aşı etkisini azaşttıgını okumustım ama siz yine de bir doktora sorun