Gokcekus Merhaba kızlar, Geçen eşim denemek için sleepy külot bez almş.Çocuk kaka yaptımı nasıl temizlenir bir kısa yolu olan bilen var mı.Bir de arkasındaki bantı hiç yorumlayamadım.Tecrübeli annelerden aydınlatmalarını ric edeceğim🙏😊
Kubraegit1 Gokcekus Yanlardan yırtıcılarım arkadaki bantlada çöpe atarken bantlıycaksın🤣 Normal bezden daha kolay hiç sızdırma yapmadı bizde 🥳
Hulya_goktug Gokcekus canım ben kullanyrm kaka yaptgnda falan yanlardan yirtyrm arkasında ki yeşil etiket gibi bisey de bezi toplamak icn yani pis bezi toplayp atyrz ya ☺ o sekilde açılıyo etiket topla at
Zuleyha-66 Merhaba kenarlarından kolaylıkla yortabiliyorsunuz arkasındaki bantta bezi kapatıp ağzını kapatmak için benim eşimde yanlışlıkla almıştı külot bezi sonra daha kolay olduğunu anladım hala külot bez kullanıyoruz
Hulya_goktug Kubraegit1 bende memnunum güzel ama Slepy sadece lastik izi yapiyo onun dışında bi sıkıntı yok
Gokcekus Hulya_goktug evet iz oluyor ben de rahatsız oluyor,sıkıyor diye düşünüyorum.o yüzden gece kullanmadım,kısa süreli kullandm hep.
Funda88 Gokcekus Yanlardan yirt arkasindakini bantini cek yapistir. Cok pratik ve rahat bende denemek icin aldim butun bezler gece sizdiriyordu hic sizdirma yasamadim. Hala kullaniyorum
Burcu35 Funda88 Evet külot bez gece sızdırmıyor gerçekten bu konuda çok iyi bende gündüz cırtlı gece külot bez kullanıyorum çok rahat
minnosum25 Gokcekus eşim yanlslkla almıştı çocuğumu hem kastı hem vücuduna iz yaptı hemde sızdırma yaptı halbusuki aynı numarann cırtcırtlısı ne szdrma yapyor ne bu kadar skyordu