Mrv-hmz Merhaba yarın 2. Ayımız ve verem aşısı olucaz. Aşıdan sonra sizin bebeklerde birşey oldumu zor geçti mi?
turkuaz1290 Mrv-hmz veremle birlikte 2 bacaktanda aşısı oluyor onları oldumu..bizimki rü bir arada olmuştu ateşlendi malesef calpol falan verdim serin tuttum takip ettim ertesimgüne bişeyi kalmadı
OzgeKaratas20 Mrv-hmz yok hiçbir sorun olmadı o 2 bacaktan yapılan bizde de huzursuzluk yapmıstı ağlamıştı baya ateşlenmişti biraz. Ama verem yapıldıktan sonra ebemiz söyledi zaten ateş yapmaz diye. Sadece kolunun üstüne yatırma bir de 2 gün yıkama dedi. O yüzden banyosunu yaptırıp götürseniz daha rahat edersiniz 😊
Mrv-hmz turkuaz1290 Bacaktan önceki ay yapıldı. Bacaktan yapılan aşı biraz uyku düzenini bozmuştu ogün. İnşallah bunda sorun olmaz.
Mrv-hmz OzgeKaratas20 Evet geçen ay uyarmıştı beni 3 gün yıkanmayacak diye inşallah bizimde sorunsuz geçer 😊 birde yarın gezicez tabi iyi olsunlar inşallah 🤗
Glstnt Mrv-hmz sık aralıklarla takip edin benim bebeğimin ateşi bi anda yükselmişti ama korkulacak bir şey yok ateşi çıkarsa calpol verirsiniz üstünü soyarsınız zaten bi iki gün içinde geçiyor etkisi.
Nunu2020 Mrv-hmz sağlıl ocağındaki hemşire verdi bize bu tarihi . Biraz önce geldik aşıdan çok ağladı kuzum içini çeke çeke . Sol kol ,2 bacağından 3 tane aşı oldu yavrum .emzirdim gelince uyudu şimdi yavrum inşallah ateşlenmez sürekli bakıyorum ateşine..
Desire34 Mrv-hmz benim ki sadece anne sütü içiyordu bu sebepten huzursuz çok oldu ama ateş olmadı çok şükür
sevde-e Benm kızım geldikten sonra uyudu. Ama aşıdan iki saat sonra iki saat boyunca hiç durmadan ağlamıştı🤦🏻♀️ Evin içinde yapmadığım şey kalmamıştı ama susturamamıştım. Ateş falan yaşamadı ama kuzucum. İnşallah dakince atlatır yavrunuz 🤗
Mrv-hmz sevde-e Çok şükür olduk aşımızı o an için ağladı sonrasında sorun çıkarmadı sadece biraz huysuzlandı gibi. İnşallah ateş olmadan atlatırız bizde
Miraet09 sevde-e bacaktan aşıyıda aynı gun mu oldu biz 3 aşı olduk şuan problemm yok emıyo uyuyo ama çok endişeliyim
Mrv-hmz Nunu2020 bizimde aynı şekilde 3 tane oldu hafif huzursuzluğu var gibi ama inşallah ateşlenmeden atlatırlar.