Aslialya061218 Selam anneler 9 günlük bi kızım var sol kolunu sağ kol kadar hareket ettiremiyo kolunu tam yukarı kaldırmıyo çok korkuyorum Pazartesi günü doktora göstercez ama fikirlerinizi almak istedim böyle bişey yaşayan oldu mu acaba 😞
S_D Aslialya061218 korkutmak istemem ama ablamin oğlunda olmuştu 20 günlük falandı doktora gittiler çıkmış kolu 😥 iyi kontrol etsin doktor
Alyaipek Aslialya061218 11 günlük bebeğim normal doğumla dünyaya geldi kilosu fazla ve cati darlığından köprücük kemiğinde kırık oldu doğum sırasında bende kontrol ediyorum hergin böyle bi durum olabilir belki
Aslialya061218 S_D normal dogum yaptım biraz zor geçti benimde aklıma cıkık geldi ama aglamıyo huysuzlugu yok çıkık kırık vs olsa aglamaz mıydı sizinki nasıldı acaba
Aslialya061218 Alyaipek aynen de öyleymiş bizimde film çektiler bugun kırık varmış benim korkum daha kötüleriydi allah korumuş kuzumu
Aslialya061218 Alyaipek tedavi için herhangi bişey yapmadılar daha cok küçük oldugundan dolayı kendi kendine kaynıycakmış iki kürek kemiği arasını hafif yükseltiyorum o şekilde hatırıyorum inşallah düzelir hemen
Deletedmom266 benxe normal dogum yaptik.ve omuzda kirik oldu bebegimin.hem coxuk doktoruna hem ortopediste goturduk.bandaja bile gerek duymadilar.10gunde kendiligindenniyilesir dediler.iyilestide